Broj artikala:0 kom
Iznos: KM
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Mlijeko od konoplje 1l
Mlijeko od konoplje 1l

Konopljino mlijeko spada među najzdravija biljna mlijeka.
Lakše je probavljivo i zbog mnoštva benificija, zaslužuje mjesto na vašem jelovniku. Njegova kremasta tekstura čini ga gušćim od ostalih mlijeka (okusom je sličan bademovom mlijeku).

Oljuštene sjemenke konoplje od kojih se dobiva mlijeko su iznimno nutritivne jer sadrže najbolju koncentraciju omega 3 i omega 6 masnih kiselina, sadrži sve esencijalne aminokiseline koje su ljudskom organizmu prijeko potrebne za razvoj organizma. Bogate su mineralima, sadrže kalcij, fosfor, željezo, magnezij, kalij, cink, mangan i bakar.

Zahvaljujući sadržaju kalcija i fosfora konopljino mlijeko je odličan izvor za dobrobit naših kostiju i prevenciju osteoporoze.

Fosfor doprinosi zdravlju kostiju i zubi, dok magnezij u konoplji štiti srce i krvne žile i održava normalnu funkciju naših mišića. Svi navedeni sastojci pomažu u jačanju imunološkog sustava. Što se tiče vitamina, sadrže vitamin E i vitamine B skupine (B1, B2, B3 i B6). Konoplja pomaže u pokretanju cirkulacije i ima anti-upalna svojstva.

Mlijeko od konoplje ne sadrži kolesterol, a njegove Omega masne kiseline pomažu da kolesterol i krvni tlak držite pod kontrolom.

Konopljino mlijeko daje energiju i izdržljivost zahvaljujući sadržaju proteina, a svakodnevna konzumacija proteina za održavanje zdravlja mišića i kostiju, temelj je zdrave prehrane. Jedna čaša mlijeka od konoplje sadrži oko 3 grama proteina.

 
CIJENA
9,50 KM
artikal-lucuma.jpg
Lucuma prah 150g
artikal-leca.jpg
Leća crvena 500g
artikal-kikriki.jpg
Kikriki 200G Organica