Broj artikala:0 kom
Iznos: KM
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Immuno FD
Immuno FD

IMMUNO FD: POVEĆAVA KORIST KEMOTERAPIJE I ZRAČENJA, A ISTOVREMENO DOVODI DO SMANJENJA INTENZITETA NUSPOJAVA KEMOTERAPIJE I ZRAČENJA
Smanjuje kronični umor, malaksalost i iscrpljenost, smanjuje gubitak kose, poboljšava apetit
vraća energiju, poboljšava san i raspoloženje, izaziva manje mučnine, povraćanje i proljev
smanjuje oštećenje jetre i pomaže u održavanju normalnih nivoa jetrenih enzima za vrijeme kemoterapije, kao jak antioksidant smanjuje i oštećenja zdravog tkiva uzrokovanog zračenjem
smanjuje toksičnost kemoterapije na koštanu srž, pa time i pad vrijednosti leukocita, trombocita i eritrocita za vrijeme kemoterapije, povećava učinkovitost kemoterapije.
VIŠE OD 1000 KLINIKA U SVIJETU KORISTI ZA IMMUNOTERAPIJU TUMORA
Imunoterapija tumora je najnovija grana moderne onkologije koja koristi svojstveni imunološki sustav pacijenta u borbi protiv raka. Ne djeluje direktno na sam rak, već tako snažno jača funkciju imunološkog sustava kako bi on izvršio svoju najvažniju ulogu a to je UNIŠTITI ĆELIJE RAKA. Zbog toga je djelotvoran kod svih vrsta zloćudnih tumora.
REZULTATI KORIŠTENJA
Od usporavanja ili zaustavljanja rasta tumora do stvarnog smanjenja tumorske mase, zaustavljanja širenja metastaza, povećanog vremena preživljavanja, produženja perioda remisije bolesti do poboljšanja kvalitete života i boljeg općeg zdravstvenog stanja oboljelih od zloćudnih bolesti.
Novi način pomoći oboljelima od KARCINOMA iz JAPANSKIH MEDICINSKIH GLJIVA
Koristi se u više od 1000 bolnica u svijetu. Preporučuje se za imunoterapiju pacijenata oboljelih od zloćudnih bolesti. Dobitnik nagrade za najbolji novi proizvod na američkom tržištu!
AHCC® Wins Nutracon Award for Best New Product
Japanese Medicinal Mushroom Extract Recipient of NutrAward
Ovu nagradu dodjeljuje američki NutrAward za najbolji novi prirodni proizvod na tržištu sa provedenim znanstvenim istraživanjima i dokazanom kliničkim efektom.

 
CIJENA
75,00 KM
artikal-lucuma.jpg
Lucuma prah 150g
artikal-leca.jpg
Leća crvena 500g
artikal-kikriki.jpg
Kikriki 200G Organica