Broj artikala:0 kom
Iznos: KM
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Čišćenje crijeva prijeko potrebno svima
15.01.2015

Za početak informacija o količini hrane koja prođe kroz naša crijeva je dovoljna da uvidimo kolika je to masa hrane, a nemogućnost redovitog čišćenja je sve više učestala. 

Naime za 70 godina života kroz naša crijeva prođe 100 tona hrane i 40.000 litara tekućine, što dovodi do zaključka da se u trbuhu nataloži 15 kilograma fekalnih naslaga, toksičnog otpada. Truju krv i nanose organizmu nepopravljivu štetu.

Činjenici da su crijeva zaprljana svjedoče česti zatvori (opstipacija), poremećen metabolizam, dijabetes, prekomjerna ili nedovoljna težina, bolesti bubrega i jetre, bolesti sluha i vida, loše stanje kože, kose i noktiju, kao i druge bolesti, počevši od artritisa do raka.

Uz pomoć klistira može se očistiti samo manji dio debelog crijeva odnosno 40 do 50 centimetera, a tretman ispiranja crijeva uz pomoć specijalne aparature je skup, dugotrajan i nije bezazlen za crijevnu mikrofloru.

Konzumiranje jedne do tri žlice brašna od lanenog sjemena u stanju je u roku od tri Tjedna potpuno očistiti debelo i tanka crijeva od dugogodišnje sluzi, fekalnih naslaga, parazita, uz potpuno očuvanje crijevne mikroflore.

Ova metoda omogućava brzu normalizaciju težine i sagorjevanje masnih naslaga. Ima pozitivni utjecaj na regulaciju lipidnog metabolizma. Brašno od lanenog sjemena može apsorbirati i eliminirati toksine u organizmu i smanjujiti razinu kolesterola u krvi.

Ovaj recept će vam pomoći ukoliko imate gastritis, kolitis, čir na želucu i dvanaestercu, bolesti urinarnog trakta, cistitis, pijelonefritis, prekomjernu težinu te narušen metabolizam, piše portal aura.ba.

Umjesto doručka tri tjedna konzumirajte ovu smjesu:

- Prvi tjedan: Jedna žlica samljevenog lana pomiješati sa 100 ml kefira

- Drugi tjedan: Dvije žlice samljevenog lana pomješati sa 100 ml kefira

- Treći tjedan: Tri žlice samljevenog lana pomješati sa 150 ml kefira

U našoj trgovini ćete naći sjeme lana i u takvom stanju ga uvijek kupujte jer je najbolje doma napraviti mljeveni lan. Uvijek koristite svježe samljeveni lan.

Čišćenje crijeva na ovakav način možete provoditi jednom godišnje.