Broj artikala:0 kom
Iznos: KM
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Dr. Hauschka kozmetika
01.04.2014

Wala kvaliteta

Kozmetiku Dr.Hauschka proizvodi Wala Heilmittel GmbH. Sve prirodne sirovine i biljke koje Wala upotrebljava prvo prolaze testove cistoce u analitickom laboratoriju tvrtke. Tek nakon što produ ove rigorozne testove mogu se upotrijebiti u proizvodnji. Proizvodnja se odvija pod strogim higijenskim uvjetima i redovitom kontrolom svih stadija proizvodnje. Krajnji proizvod prolazi kontrolu mirisa, teksture i boje. Tek kad se zadovolje svi ti testovi, proizvod je gotov.

Ove opsežne kontrole zadovoljavaju medunarodne standarde farmaceutske proizvodnje i Wala ih ne primjenjuje samo u proizvodnji lijekova, nego i u proizvodnji preparata za njegu kože i WalaVita preparata.

Jedinstvenost Dr. Hauschka kozmetike

Sastojci iz prirode, pažljivo odabrane ljekovite biljke, vlastiti koncept obrade i jedinstvena misao vodilja - sve to karakerizira Dr. Hauschka kozmetiku i koncept njege na sljedeci nacin:

Koža posjeduje vlastitu snagu hranjenja i obnove. kozmetika je u tome treba podržavati. Upravo to cini jedinstvenost Dr. Hauschka kozmetike. 

Aktivnost kože može biti oslabljena utjecajem sunca, vjetra i drugih vanjskih i unutarnjih cimbenika. Dr. Hauschka kozmetika je ponovno budi i aktivira, jaca zdrave procese i ritmove u koži te je štiti od vanjskih utjecaja.

Specificnosti Dr. Hauschka kozmetike i njene primjene

  • potice i podržava prirodne funkcije kože
  • koža se tretira zavisno od trenutnog stanja 
  • primjenjuje se nemasna nocna njega zbog podržavanja funkcija proizvodnje i izlucivanja sebuma, eliminacije toksina i regenracije kože tijekom noci.

Svi preparati Dr. Hauschka kozmetike:

  • ne sadrže sintetske mirise, boje i konzervanse
  • ne sadrže mineralna ulja, parabene, silikone i PEG (polyethylenglycol)
  • dermatološki su testirani 
  • imaju certifikat za kontroliranu prirodnu kozmetiku BDIH