Broj artikala:0 kom
Iznos: KM
Image
Image
Image
Image
Image
Image
MJEŠAVINA PERFECTLY CLEAN 90G
03.02.2017

Zelena mješavina Perfectly Clean kombinacija je pažljivo odabranih biljnih sastojaka koji nadopunjuju jedna drugu kako djelovanjem tako i okusom. Visoko funkcionalna zelena hrana premium kvalitete brine se za vašu probavu, kožu i cjelokupno zdravlje. Ukoliko želite očistiti svoje tijelo i kvalitetno ga nahraniti, obožavati ćete ovu mješavinu. Posebno ju preporučamo ljudima s povećanim nutritivnim potrebama i onima koji nemaju vremena za uravnoteženu i cjelovitu prehranu.

Sastavljen isključivo od prirodnih antioksidansa, probavnih enzima, fitonutrijenata i klorofila, ovaj zeleni prah miks je najbolje zelene superhrane na planeti: ječmene i pšenične trave, klorele i spiruline. Ti sastojci obiluju vitaminima i mineralima, kao što su folna kiselina, vitamin C, beta karoten, vitamini B skupine, željezo, kalij, cink i krom. Za izvrstan i osvježavajući okus, dodana je i aromatična metvica, pa će se svidjeti čak i djeci!

Yacon i baobab također doprinose osvježavajućem okusu Perfectly Clean mješavine, a još su važniji zbog svojih povoljnih utjecaja na probavu. Inulin, prebiotik prisutan u yaconu, obogaćuje crijevnu floru, a vlakna iz baobaba pomažu potaknuti probavu. Liofilizirani gel aloe vere također pospješuje probavu. Aloe vera poznata je kao biljka ljepote i po svom protuupalnom djelovanju. Redovitom upotrebom ojačat ćete vaš imunitet, a i vaša će koža zablistati.

Samo najbolji sastojci premium kvalitete mogu postati dio PlanetBio mješavina. To su isključivo sastojci biljnog podrijetla iz 100% organskog uzgoja. Ne samo da su tako uzgojeni sastojci zdraviji za ljudski organizam, ali i bolji za prirodu, već kupnjom ovakvih proizvoda doprinosite lokalnim zajednicama i održivom razvoju.
Uživajte u zelenoj mješavini Perfectly Clean bilo kada i bilo gdje. Preporučenu dnevnu dozu mješavine možete uzeti s vodom ili nekim drugim napitkom, ali najukusnija je dodana u svježi smoothie. I sjetite se – prirodni sastojci djeluju polako, ali djeluju. Zato je veoma važno uzimati mješavinu Perfectly Clean redovito i kroz duže vrijeme, kako biste uočili rezultate.

Sastojci: Baobab u prahu* (lat. Adansonia digitata), yacon u prahu* (lat. Smallanthus sonchifolius), pšenična trava u prahu* (lat. Triticum aestivum), ječmena trava u prahu* (lat. Hordeum vulgare), spirulina u prahu* (lat. Arthrospira platensis), klorela u prahu* (lat. Chlorella sp.), aloja u prahu* (lat. Aloe barbadensis), lišće metvice u prahu* (lat. Mentha piperita). *Iz certificiranog organskog uzgoja.

Izvor: www.biosvijet.hr