Broj artikala:0 kom
Iznos: KM
Image
Image
Image
Image
Image
Image
NOVO! NATURA SIBERICA ANTI AGE LINIJA
11.11.2014

Zašto odabrati proizvod iz linije ABSOLUT?

 1. Provjereno djelovanje
  Crni kavijar bogat je bjelančevinama, aminokiselinama i vitaminima koji su od esencijalne važnosti za zdravlje naše kože. Poseban hidratizirajući MoistUp kompleks djeluje na ravnotežu tekućina te obnavlja i učvršćuje kožu. Kompleks omega-6 kiselina hrani, detoksicira i štiti kožu, jača elastičnost kože te djeluje na jačanje kontura brade. Ovaj kompleks prodire duboko u kožu, regenerira ju, poboljšava ravnotežu lipida i osigurava dugotrajan antioksidativni i pomlađujući učinak. D-Pantenol steže pore, obnavlja kožu i jača metabolizam stanica.
 2. Potpuno su prirodni

  Organski ekstrakt korjena ginsenga obnavlja kožu, štiti ju od onečišćenja iz okoliša, tonizira i hrani, dok organski ekstrakt kore breze štiti kožu od upala i djeluje kao antiseptik te jača krvne žile. Organski ekstrakt sapunike stimulira proizvodnju prirodnog kolagena, obnavlja stanice kože i čuva kožu od starenja.
 3. Ne sadrže štetne sastojke

  Kozmetika Natura Siberica Absolut ne sadrži silikone, ineralna ulja, parabene, BHT-BHA, PEG, EDTA.
  KAVIJAR korišten u liniji ABSOLUT dobiven je humanim postupkom od neoplođenih jajašaca sibirske jesetre. Obrađuje se u francuskim laboratorijima, vrhunskim tehnološkim metodama u proizvodnji kavijara, proizašlih iz dugotrajnih proučavanja i znanstvenih istraživanja. 

 

Preuzeto sa: http://naturasiberica.hr/