Broj artikala:0 kom
Iznos: KM
Image
Image
Image
Image
Image
Image
PERFECTLY ENERGIZED - PLANET BIO
14.09.2016

Mješavina Perfectly Energized Planet Bio - 6g

Mješavina Perfectly Energized najbolji je izvor energije finog čokoladnog okusa. Objedinjuje u sebi savršenu kombinaciju prirodnih stimulansa i zdravih zaslađivača koji ju čine idealnim napitkom kojim ćemo započeti dan, ali i za kojim ćemo posegnuti u svakoj situaciji kada osjetimo da nam manjka energije.

Energizirajuća mješavina guarane, kakaa, mace i šećera kokosove palme, savršena je kombinacija prirodnih stimulirajućih sastojaka i zdravih zaslađivača. Upravo oni čine mješavinu Perfectly Energized visoko funkcionalnim, a u isto vrijeme i super ukusnim napitkom.

  • Ovo je odlična alternativa jutarnjoj kavi, koja će ravnomjerno i dugo održati vašu razinu energije. Svima će se svidjeti ovaj ukusni napitak, a posebno dobro će nam doći kada smo umorni, a nemamo vremena za odmor.
  • Osnovni sastojci – guarana, kakao i maca – djeluju sinergijski, stimulirajući živčani sustav te čine da se osjećamo živima.
  • Guarana sadrži kofein koji održava budnost, dok theobromin iz kakaa nadopunjuje njegov stimulirajući učinak. Ovi prirodni stimulansi (kofein i theobromin) djeluju na nadbubrežne žlijezde. Iako je njihov efekt često dobrodošao, nepropisnom uporabom mogu iscrpiti nadbubrežne žlijezde i učiniti da se osjećamo još umornije. Međutim, djelovanje mješavine Perfectly Energized je drugačije, ona sadrži macu koja hrani i njeguje nadbubrežne žlijezde održavajući ih zdravima i snažnima. Nakon otpuštanja svih hormona stresa pod utjecajem guarane i kakaa, maca vraća vaše tijelo u ravnotežu.
  • Mješavina Perfectly Energized najbolji je izvor energije koji možete zamisliti. Na radnom mjestu ili na treningu, možete ju vrlo jednostavno pomiješati s vodom, ali još je bolje kombinirati ju s napicima od orašida i žitarica. Kao moćan i ukusan satojak, koristite ga pri izradi domaćih čokolada, sladoleda, palačinki, kolača i drugih poslastica.
  • Mješavina Perfectly Energized sadrži kofein pa stoga nije primjerena za djecu i ljude preosjetljive na takve stimulanse. Ne preporuča se prije spavanja.
  • Način upotrebe: Pomiješati 2-4 čajne žličice praha sa željenom količinom vode, mlijeka, soka ili nekog drugog napitka. Za idealnu teksturu upotrijebite shaker.