Broj artikala:0 kom
Iznos: KM
Image
Image
Image
Image
Image
Image
PRIRODNA BABY KOZMETIKA
12.03.2014

Nježna djecja koža

Organska kozmetika sadrži prirodne, organski uzgojene sastojke kako bi se u potpunosti izbjegla primjena sastojaka koji se smatraju potencijalno štetnima za ljude, životinje, vode i cjelokupnu okolinu.
Djecja koža ima prekrasan miris sama po sebi I nije ju potrebno izlagati nepotrebnim mirisima te tako povecavati rizik od alergija. Urtekramova linija bez mirisa sadrži kompletan asortiman ekoloških proizvoda za njegu bez mirisa posebno namijenjenih njezi najmladih. Blagi proizvodi za njegu beba prilagodeni su posebnim potrebama nježne djecje kože, te ne izazivaju peckanje ili iritacije na nježnoj bebinoj koži kao niti peckanje u ocima što izaziva suze.

Šampon za djecu Urtekram

Baby šampon je blagi djecji šampon bez mirisa za dnevnu njegu tijela i kose. Ne iritira oci. Nježnu djecju kosu i kožu fino ce oprati i hidratizirati.

Losion baby Urtekram

Hidratantni losion za tijelo bez mirisa namijenjen je dnevnoj njezi djecje kože. Lagano se razmazuje pa ga koža brzo upija.

Djecje ulje za tijelo Urtekram

Djecje ulje za tijelo bez mirisa može se upotrebljavati za kupke, ili za nježnu masažu vaše bebe. Mješavina ekološkog badema, jojojbe I ekstrakta sjemenki brokule djecju kožu cini mekanom.

Djecja zubna pasta Urtekram

Djecja zubna pasta sadrži prirodne sastojke,koji u kombinaciji s biljnim glicerinom i etericnim uljima njeguju usnu šupljinu i ciste zube. Blaga pjena štiti sluznicu usne šupljine i zubno meso od iritacija, a cista etericna ulja njeguju prirodnim puetm.