Broj artikala:0 kom
Iznos: KM
Image
Image
Image
Image
Image
Image
SOLGAR DODACI PREHRANI
14.11.2017

SOLGAR JAMČI KVALITETU BEZ KOMPROMISA

Danas je Solgar s više od 460 proizvoda, u više od 40 zemalja svijeta, vodeći svjetski autoritet u nutricionističkoj znanosti. A, prvi proizvod sa zlatnom etiketom predstavljen je davne 1947.godine.


Misija Solgara je opskrbiti korisnike najkvalitetnijim, inovativnim, na znanstvenim osnovima utemeljenim dodacima prehrani kako bi unaprijedili opće zdravlje i dobro osjećanje.

 

• proizvodi su u različitim oblicima - da bi zadovoljili različite životne stilove npr. vegetarijanske, veganske ili kosher

• iz svih se formulacija nastoje što je više moguće eliminirati alergeni

• kada god je moguće proizvodi su formulirani bez šećera, soli,

• škroba, kvasca, kukuruza, soje, pšenice i glutena

• proizvodi su bez umjetnih konzervansa, okusa i boja

• proizvodi se ne testiraju na životinjama

 

Solgar je prvi na svijetu napravio značajna tehnološka poboljšanja:

 

• prvi je proizveo dodatak prehrani koristeći nano-tehnologiju kako bi povećao do tada nezamislivu bioraspoloživost

• prvi je predstavio vegetarijanske kapsule i vegetarijanske meke želatinske kapsule

• prvi je primijenio prirodno oblaganje tableta koje omogućuje bolju apsorpciju nutrijenata

Bezuvjetna kvaliteta zahtijeva golemo ulaganje vremena i novca, ali Solgar je svjestan da je to jedini put do zadovoljstva korisnika. Zato je zlatna etiketa već duže od šezdeset godina simbol kvalitete u ovoj grani industrije. Solgarova zlatna etiketa garancija je da se svaki pojedini deklarirani sastojak u točno navedenoj količini i nalazi u proizvodu te da će svaki proizvod zadovoljiti 100% navedenih tvrdnji.


Od proizvodnje do distribucije, Solgarova briga za detalje je nenadmašna u ovoj grani industrije – od odabira najfinijih prirodnih sirovina, proizvodnje po najvišim standardima, do gotovog pakiranja – sve zadovoljava Solgarov Zlatni standard izvrsnosti. Solgarova proizvodna postrojenja u mnogome nadmašuju farmaceutske standarde u opremi, postupcima, kontroli kvalitete i zaštite okoliša. Laboratorij za ispitivanje kvalitete jamči da svaki proizvod koji napušta Solgar zadovoljava sve zahtjeve u pogledu čistoće i učinkovitosti.

BRIGA O OKOLIŠU

Solgar je svjestan da male promjene u prirodi mogu stvoriti velike učinke. Zato svoje poslovanje temelji na principima održivog razvoja.
Biljke koje koristi dobivaju se iz trajno održivih izvora, kako bi autohtone vrste i dalje rasle u svojim prirodnim staništima.
U proizvodnji koristi pročišćenu vodu i prijateljska, zelena sredstva za čišćenje.
Postrojenja su opskrbljena sustavima za smanjenje buke i filtraciju zraka.
Koristi 100% reciklirajuće staklene boce.
Član je međunarodne mreže Carbon neutral company© čiji je cilj smanjenje emisije CO2. Do danas je Solgar posadio na tisuće sadnica autohtonog drveća kako bi se smanjili negativni utjecaji emisije ugljika. S istim je ciljem investirao u različite projekte za zaštitu okoliša širom svijeta.