Broj artikala:0 kom
Iznos: KM
Image
Image
Image
Image
Image
Image
WELEDA ANTICELULITNI SET
18.07.2016

WELEDA PILING OD BREZE

 

Mikrogranule koje se nalaze u konvencionalnim piling proizvodima su u stvari male plastične kuglice koje su premalene za filtraciju vode i kao takve prolaze kroz naše odvode i završavaju u morima i jezerima. Stručnjaci ekolozi kažu da se komadići plastike u oCeanima i jezerima ponašaju poput spužve te upijaju toksine poput pesticida koji su također dospjeli u ekosustav. Stotine životinjskih vrsta, od riba do planktona gutaju komadiće plastike, što znači da ti toksini lako mogu završiti u hranidbenom lancu. Dakle realna je opcija da ćemo ih na kraju hranidbenog lanca ... POJESTI !!!

U ovom trenutku, kao sjajan zaključak, nameće se rečenica Weleda zaljubljenika koji kažu:

"Ne stavljajte na kožu ono što ne bi pojeli."

 

WELEDA ULJE PROTIV CELULITA

 

Weleda ulje protiv celulita za čvrstu i glatku kožu

Redovna masaža sa holistički formuliranim Uljem protiv celulita od breze, uz bavljenje sportom i uravnoteženu ishranu, poboljšati će izgled i stanje celulitom zahvaćene kože. Već nakon mjesec dana primjene koža je osjetno, vidljivo i mjerljivo čvršća. Brzo upijajuće ulje sadrži jedinstvenu kombinaciju visoko-vrijednih sastojaka: medicinski biljni ekstrakti od mladih listova breze, ruzmarina i bodljikave veprine aktiviraju metabolizam i djeluju u dubljim slojevima kože, dok revitalizirajuće ulje košpice kajsije, jojobe i pšeničnih klica stimuliraju prirodnu regeneraciju kože.

UPOTREBA: Manju količinu ulja nanijeti na vlažnu kozu. Kružnim pokretima masirati u smjeru srca najmanje dva puta dnevno (ujutro i naveče). Za najbolje rezultate koristiti u kombinaciji sa Weleda pilingom od breze.