Broj artikala:4 kom
Iznos:54,60 KM
završi kupovinu >>
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Leća crvena 500g
Leća crvena 500g
CIJENA | -70%
1,92 KM
Mekinje pšenične 250g
Pšenične mekinje dobivaju se iz vanjske ljuske zrna pšenice te su bogate celulozom, vlaknima, mineralima (željezo, magnezij i fosfor) i vitaminima.Preporuka je pet velikih žlica pomiješati s 1,5 dcl hladnog ili toplog mlijeka, a mogu se umiješati i u jogurt, voćni sok, varivo ili juhu.
CIJENA
2,95 KM
Kukuruzni škrob za umake bez glutena 250g
Ekološki, bezglutenski kukuruzni škrob upotrebljava se za zgušnjavanje umaka i variva. U pripremi slastica upotrebljava se u kuhanim kremama te u biskvitima.
CIJENA
4,35 KM
Zobene pahuljice sitne bez glutena 475g
Ekološke, bezglutenske zobene pahuljice idealan su doručak, uz dodatak mlijeka, suhog voća ili orašastih plodova. Koriste se za izradu kolača, keksa, kaše, popečaka…
CIJENA
6,55 KM
Brašno miks višenamjensko 800g
Bezglutenska, biološka mješavina brašna, idealna za palačinke, vafle, tjesteninu, knedle, kolače, kruh i peciva.
CIJENA
8,95 KM
Brašno rižino integralno bez glutena 500g
Bauckhof Demeter Rižino brašno integralno, bez glutena
CIJENA
6,95 KM
Riža integralna 1kg
Među cjelovitim žitaricama smeđa riža je najuravnoteženija. Njena veličina, oblik, boja, sastav te odnos ugljikohidrata, masti, bjelančevina i minerala zauzimaju sredinu spektra od sedam osnovnih žitarica. U usporedbi s ostalim žitaricama riža spada u lužnate žitarice, što znači da je treba obilato uvrštavati u jelovnike. Prije kuhanja riža se može namakati radi bolje probavljivosti, a kuha se u omjeru 2:1, 45-50 minuta.
CIJENA
7,50 KM