Broj artikala:4 kom
Iznos:54,60 KM
završi kupovinu >>
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Lucuma prah 150g
LUCUMA PRAH zdravi prirodni zaslađivač ugodne arome. Lucuma je neobičan plod koji uspijeva u visokim Andama na visinama između 1000 i 2400 m. Rumeno meso ploda ima slatki okus. Lucuma se odlikuje visokim razinama karotena. Među njima je beta karoten, snažan antioksidans koji smanjuje rizik od bolesti i jača imunitet.
CIJENA | -20%
14,24 KM
Šećer kokosovog cvijeta 500g Nutrigold
Šećer kokosovog cvijeta odlična je zamjena za konzumni bijeli šećer jer ima nizak glikemijski indeks (35), a okus mu je vrlo sličan, blago karamelast. Dobiva se iz pomno biranih organski uzgojenih kokosa, tj. kokosova cvijeta. Odličan je za zaslađivanje napitaka i izradu slastica.
CIJENA
15,80 KM
Ksilitol - šećer od breze 500g
100% prirodni sećer od breze Šećer od breze je bijeli, slatki, kristalizirani ugljikohidrat, jedan od prirodnih šećera. Okus i pojavni oblik je skoro pa identičan tradicionalnom kristalnom šećeru, biološki učinak na organizam mu je međutim potpuno suprotan. Konzumacija brezinog šećera sama po sebi ne dovodi do pretilosti, ima blagotvoran učinak na zube, alkalizira naše tijelo, za iskorištavanje nije potreban inzulin, ubrzava probavne procese i potpomaže izlučivanje. Mogu ga sa sigurnošću koristiti odrasli, djeca, dijabetičari, trudnice, osobe koje žele smršaviti i osobe koje su na candida dijeti.
CIJENA
17,90 KM
Šećer kokosove palme 250g
PlanetBIO kokosov šećerse dobiva od slatkog biljnog soka cvijeta kokosove palme. Za vrijeme cvata, farmeri se penju na palme kako bi vezali cvjetove nakon čega im se odrezuju vrhovi kako bi potekao biljni sok. Svakih nekoliko dana pravi se novi rezi kako si sok neprestao tekao tijekom razdoblja od 30-40 dana. Svježi sok se stavlja na vatru srednje jačine kako si voda evaporirala. Prije evaporacije, ovaj sok se sastoji od 80% vode i 15% šećera. Nakon evaporacije dolazi do promjene nutritivnog profila ovog dara prirode. Prvo se sok pretvara u gusti tamni sirup koji se daljnjom evaporacijom kristalizira u kokosov šećer.
CIJENA
10,50 KM
Stevia u tekućini
Sadrži visok stupanj stevije organskog porijekla. Praktična kapaljka čini je pogodnom za različite primjene, kao što su kuhanje i pečenje. U svrhu zaslađivanja čaše napitka potrebno je dvije do tri kapi. Nakon otvaranja potrebno je držati bočicu u hladnjaku.
CIJENA
10,50 KM
Stevia u tableticama
SteSweet by Steviana je prirodno sladilo u tabletama koje sadrži Rebaudiozid-A iznad 97%+ čistoće, organskog porijekla. Ovaj praktični stolni dozator i jednostavno korištenje, omogućuje jednostavno zaslađivanje napitaka. Pakiranje od 250 komada u dozatoru. Jedna tableta zamjenjuje jednu žličicu šećera.
CIJENA
11,50 KM
Stevia u tableticama
SteSweet sladilo u malim tabletama sadrži Rebaudiozid-A iznad 97%+ čistoće bio porijekla. Praktični stolni dozator i jednostavno korištenje omogućuju jednostavno zaslađivanje napitaka. Pakiranje od 150 komada u dozatoru. Jedna tableta zamjenjuje jednu žličicu šećera.
CIJENA
8,00 KM
Stevia u vrećicama s eritrolom
SteSweet stevia u vrećici sa eritritolom sadrži najčišći Rebaudiozid A iznad 97%+ čistoće, pomiješan s eritritolom, prirodnim alkoholnim šećerom. Vrećica su jednostavne za doziranje, slatki prah pogodan je za sve vrste primjena. Pakiranje sadrži 60 vrećica. Jedan gram zamjenjuje 6 grama šećera, ekvivalentno količini od dvije žličice šećera.
CIJENA
10,50 KM