Broj artikala:4 kom
Iznos:54,60 KM
završi kupovinu >>
Image
Image
Image
Image
Image
Image
ROYAL GREEN VITAMIN D3
- vitamin D3 doprinosi normalnoj funkciji imuniteta te održavanju normalnih kostiju i zubi - vitamin D3 doprinosi normalnoj razini kalcija u krvi
CIJENA
4000,00 KM
SOLGAR - VITAMIN D3
- neophodan za ravnotežu kalcija i fosfata u organizmu te za rast i mineralizaciju kostiju i zubi - važan za apsorpciju i iskoristivost kalcija - podupire imunitet produkcijom i aktivacijom protutijela i makrofaga
CIJENA
23,80 KM
Kokosovo brašno 1000g
Kokosovo brašno 1000g – se proizvodi od osušenog i odmašćenog kokosovog mesa (nusproizvodi: kokosovo mlijeko, kokosova mast) Kokosovo brašno nije isto što i naribani i samljeveni kokos.
CIJENA
14,00 KM
Kokosovo brašno 500g
Kokosovo brašno 500g – se proizvodi od osušenog i odmašćenog organskog kokosovog mesa (nusproizvodi: kokosovo mlijeko, kokosova mast) Kokosovo brašno nije isto što i naribani i samljeveni kokos.
CIJENA
9,80 KM
Kakao prah 500g
- 100% kakao - bogat magnezijem - krcat antioksidansima i fitonutrijentima - sadrži važne aminokiseline - organski certificirano
CIJENA
15,00 KM
Kurkuma 95% ekstrakt & bioperine
Kurkuma je jedan od najmoćnijih prirodnih lijekova. Aktivni ljekoviti sastojak u kurkumi se zove kurkumin. Već odavno je izvjesno da kurkuma posjeduje anti-upalna svojstva, ali nedavna istraživanja su pokazala da je kurkuma – pravo čudo prirode. Potvrđen je blagotvorni učinak kurkume kod mnogih tegoba od raka do Alzheimerove bolesti.
CIJENA
50,60 KM
Prah soka mladog lista ječma
Dehidrirani sok mladog lišća ječma, prah, DODATAK PREHRANI. Organski sok mladog lišća ječma u prahu bogat je vitaminom A koji doprinosi normalnom metabolizmu željeza te normalnom vidu i koži. Izvor je kalcija koji je potreban za održavanje normalnih kostiju i zubi te kalijem koji doprinosi održavanju normalnog krvnog tlaka.
CIJENA
24,00 KM
KAKAO ZRNO
Kakao zrno je prirodno bogato magnezijem, željezom, cinkom i vlaknima. Kakao zrna se od davnina cjene zbog svojih nutritivnih svojstava. Ova 100% organska kakao zrna nisu termički tretirana, čime su njihovi nutritivni sastojci maksimalno očuvani. Uživajte u njihovom blago gorkastom okusu ili ih dodajte u žitne pahuljice, jogurt, frape ili kolače.
CIJENA
13,50 KM