Broj artikala:4 kom
Iznos:54,60 KM
završi kupovinu >>
Image
Image
Image
Image
Image
Image
BIOS LINE Magnezij completo
Magnezij completo je dodatak prehrani, u tabletama ili prašak, koji sadrži magnezij iz 4 različita izvora: pidolat, karbonat, citrat i morska (ekstrahirana iz morske vode s procesom isparavanja). Magnezij doprinosi normalnom funkcioniranju živčanog sustava i mišića te pomaže smanjiti umor i umor. Formulacija je dovršena Fructo-oligosaccharides (FOS), prebiotičkim vlaknima kratkog lanca.
CIJENA
24,50 KM
BIOS LINE FLORA balance
Probiotik topiv direktno u ustima, ugodnog voćnog okusa.
CIJENA
22,60 KM
BIOS LINE EUdigest NO gas
Smanjuje nadutost i mučninu u trbuhu. Na bazi aktivnog ugljena, kima, komorača i đumbira. Bez glutena
CIJENA
14,50 KM
BIOS LINE Curcusoma
Kurkuma - totalni sktrakt - u tekućem obliku s dvostrukim ekstraktima: ekstraktom bogatim kurkuminoidima i ekstraktom bogatim polisaharidima. Kurkuma je korisna z aprobavnu i jetrenu funkciju: ima jaka antioksidativna svojstva i pospješuje artikularnu funkcionalnost.
CIJENA
30,00 KM
BIOS LINE Calm acid
Dodatak ishrani Prijatelj želuca-sa koraljnim kalcij karonatom, bijelom glinom, kamilicom i sluzi crnog sljeza.
CIJENA
17,50 KM
BIOS LINE Bio45
15 vitamina + 11 minerala + 19 fitonutrijenata u jedinstvenom proizvodu na svjetskom tržištu. A sve komponente su iz biološkog uzgoja. Bio45 se preporučuje u trudnoći i u dojenju, kod osjećaja umora i psihofizičkog stresa, oporavka od bolesti, brzog rasta i učenja, te produljenje fizičke aktivnosti.
CIJENA
24,80 KM
Vitamin B12 u spreju za djecu 25ml
Životno važan vitamin B12, s aromom jagode, od sada i za djecu! 100% metilkobalamin bez umjetnih boja i aroma pogodno za vegane bez glutena i laktoze dostatno za 165 dnevnih doza* dostatno za 55 dnevnih doza** Anemija je izrazito čest krvni poremećaj, a pojedini oblici isključivo se vežu uz deficit vitamina B12 koji je od sada po prvi put dostupan u spreju za djecu. Djelujte na vrijeme i spriječite slabost, pojačani umor, otežanu koncentraciju i gubitak apetita.
CIJENA
25,50 KM