Broj artikala:4 kom
Iznos:54,60 KM
završi kupovinu >>
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Maska za volumen kose 250ml
Bogata maska za njegu i volumen vaše kose. Sadrži ekstrakt organskog jasmina i organsko ulje jojobe. Vaša kosa će biti gusta, njegovana i bogatog sjaja. Proizvod ne sadrži parabene, silikone ni SLS. Način upotrebe: nanesite na vlažnu kosu, nježno umasirajte, ostavite dvije do tri minute i isperite.
CIJENA
7,20 KM
Šampon za sjaj kose 280ml
Bogati šampon koji čini vašu kosu prirodno sjajnom i lijepom. Sadrži organski shea maslac i ekstrakt ljiljana koji revitalizira, hidratizira i njeguje kosu od korijena do vrhova. Proizvod ne sadrže parabene ni silikone.
CIJENA
8,00 KM
Šampon za volumen kose 280ml
Bogati šampon koji čini vašu kosu gušćom, jačom i daje joj volumen. Sadrži organsko ulje boražine i ekstrakt sandala koji učvršćuju strukturu, stimuliraju prirodni rast i daju prirodni sjaj kosi. Proizvod ne sadrži parabene ni silikone.
CIJENA
8,00 KM
Regenerator za sjaj kose 280ml
Bogati regenerator za kosu koji čini vašu kosu prirodno sjajnom i lijepom. Sadrži organski shea maslac i ekstrakt ljiljana koji revitaliziraju, hidratiziraju i njeguju kosu od korijena do vrhova. Olakšava raščešljavanje i stiliziranje kose. Proizvod ne sadrži parabene ni silikone. Način upotrebe: nanesite na vlažnu kosu, nježno umasirajte, ostavite jednu do dvije minute i isperite.
CIJENA
6,60 KM
Regenerator za volumen kose 280ml
Bogati regenerator koji čini vašu kosu gušćom, jačom i daje volumen. Sadrži organsko ulje boražine i ekstrakt sandala koji učvršćuju strukturu, stimuliraju prirodni rast i daju prirodni sjaj kosi. Olakšava raščešljavanje i stiliziranje kose. Proizvod ne sadrži parabene ni silikone. Način upotrebe: nanesite na vlažnu kosu, nježno umasirajte, ostavite jednu do dvije minute i isperite.
CIJENA
6,50 KM
Regenerator za obnavljanje kose 280ml
Bogati regenerator za kosu koji obnavlja i održava kosu prirodno lijepom. Bogata formula s organskim maslinovim uljem i ekstraktom cvijeta naranče pruža kosi potrebnu zaštitu, njegu i hidrataciju. Olakšava raščešljavanje i stiliziranje kose. Proizvod ne sadrži parabene ni silikone. Način upotrebe: nanesite na vlažnu kosu, nježno umasirajte, ostavite jednu do dvije minute i isperite.
CIJENA
6,50 KM
Šampon za obnavljanje kose 280ml
Revitalizirajući šampon koji obnavlja i održava kosu prirodno lijepom. Bogata formula s organskim maslinovim uljem i ekstraktom cvijeta naranče pruža kosi potrebnu zaštitu, njegu i hidrataciju. Proizvod ne sadrži parabene ni silikone.
CIJENA
8,00 KM
Šampon protiv peruti za muškarce 250ml
Šampon protiv peruti iz linije Natura Siberica za muškarce s posebno dizajniranom formulom od divljeg bilja Sibira za njegu jakog, hrabrog i samouvjerenog muškarca. Uživajte u šamponu koji u isto vrijeme hidratizira i hrani kosu te je nakon korištenja kosa dugotrajno čista i mirisna. Jedinstveni organski sibirski bor sadrži brojne hranjive sastojke, aminokiseline i mikroelemente. Stimulira rast kose te u isto vrijeme učinkovito njeguje i hrani korijen kose. Ekstrakt organske smreke i snježna kladonija zahvaljujući svojim antiseptičkim svojstvima pomažu kod uklanjanja i sprečavanja pojave peruti te reguliraju lučenje sebuma.
CIJENA
9,00 KM