BALANCE RHODIOLA COMPLEX CAPS A60 SOLGAR

BALANCE RHODIOLA COMPLEX CAPS A60 SOLGAR

0 out of 5

75.70KM

  • Rhodiola pomaže prilagodbi na stres i pojačane fizičke napore
  • Pogodno za vegane i vegetarijance
  • Košer
Availability: Nema na zalihi Kategorije: ,

Opis

SOLGAR BALANCE RHODIOLA COMPLEX je sveobuhvatna formulacija vitamina, minerala i adaptogenih biljaka.

Stres je prirodna reakcija tijela i u malim količinama može djelovati poticajno. Međutim, u današnjem, užurbanom načinu života, neprestano smo izloženi malim količinama stresa i gotovo smo izgubili sposobnost poticanja prirodne reakcije opuštanja. Stres postaje naša svakodnevica i iznimno štetan, pa čak i opasan za naše zdravlje. Niz hranjivih sastojaka i ljekovitih biljaka može nam pomoći u vrijeme stresa. Balance Rhodiola Complex je sveobuhvatna formula za opće blagostanje i ravnotežu, uključujući vitamin C, vitamin B6, niacin i pantotensku kiselinu (vitamin B5).

• Pantotenska kiselina pridonosi normalnim mentalnim performansama, smanjenju umora i isrpljenosti te pridonosi normalnom metabolizmu stvaranja energije
• Vitamin C, vitamin B6 i niacin pridonose normalnoj psihološkoj funkciji i normalnom funkcioniranju živčanog sustava

Rodiola raste u hladnim visinskim predjelima na sjevernoj Zemljinoj polutci. Klasificirana je kao adaptogena biljka koja može pomoći vašem tijelu s fizičkim, kemijskim i okolišnim stresom. Rodiola je  tek posljednjih godina postala poznata i počela se primjenjivati u zapadnom svijetu, no stoljećima se koristi u euroazijskoj tradicionalnoj medicini.

SOLGAR BALANCE RHODIOLA COMPLEX je sinergijska formulacija adaptogenih biljaka i nutrijenata, osmišljena da pomaže izvrsnim sportašima, ali i svakome tko vodi užurbani život.

Svi Solgar® proizvodi imaju “Zlatni standard” za izvrsnost. Proizvedeni su koristeći se prirodnim izvorima i inovacijama od 1947. godine. Solgar® je idealna suplementacija za dobro zdravlje.

je dodan u vašu košaricu:
Naplata