Bios Line Apix Propoli Rinopur sprej za nos 20 ml

Bios Line Apix Propoli Rinopur sprej za nos 20 ml

0 out of 5

18.50KM

Hipertonična otopina u spreju s propolisom, sjemenkama grejpa, himalajskom soli, pasjim trnom i eteričnim uljima.

Opis

Opis proizvoda: Hipertonična otopina u spreju s propolisom, sjemenkama grejpa, himalajskom soli, pasjim trnom i eteričnim uljima.

  • Idealan je za primjenu kod otklanjanja nakupljene sluzi u nosnoj šupljini, u slučajevima kongestije nosa, koja se javlja kao simptom gripe, prehlade ili rinitisa, te u svrhu olakšavanja disanja. Sadrži propolis, sjemenke grejpa, pasji trn (koji posjeduje antioksidativni učinak), te eterična ulja eukaliptusa, cimeta i planinskog bora, koji zajedno s himalajskom soli i metilsulfonilmetanom zaštitno djeluju na sluznicu nosa, štiteći je od vanjskim čimbenika. Hijaluronska kiselina stvara zaštitni sloj na sluznicu nosa, uz hidrataciju i omekšavanje. Hipertoničnost otopine omogućuje primjenu kod odraslih, djece te u starijoj dobi.
  • Bez konzervansa.
  • Upozorenja: Izbjegavati dodir s očima; ukoliko do toga dođe, isprati oči velikom količinom vode. Nije namjenjeno upotrebi za više osoba istovremeno.

Način upotrebe:  Raspršiti otopinu u svaku nosnicu, pritiskajući krila na pakovanju. Ukloniti eventualni višak tekućine. Odrasli: 2-3 potiska u svaku nosnicu, 2-3 puta na dan. Djeca od 6–12 godina: 2 potiska u svaku nosnicu, 2 puta na dan. Djeca od 3–6 godina: 1 potisak u svaku nosnicu, 2 puta na dan.

Pakiranje: 20 ml

je dodan u vašu košaricu:
Naplata