Čaj vranilova trava 50g Ljekobilje

Čaj vranilova trava 50g Ljekobilje

0 out of 5

4.50KM

Čaj od vranilovke ili divljeg origana prirodno je rejesenje za opuštanje i nesanicu, grčeve, stomačne tegobe, plućne bolesti, higijenu usta i urogenitalne infekcije.

Opis

Vranilova trava je u narodu vrlo cijenjena zbog nutritivnih, antioksidantnih i drugih blagotvornih svojstava.
Divlji origano je po sastavu i djelovanju sličan majčinoj dušici, pa na istovjetan način može i da se upotrijebi. Ljekoviti dijelovi su vrhovi grančica u cvijetu, koji se suše i koriste kao lijek i začin.
Sadrži veće količine izuzetno važnih esencijalnih ulja kao što je karvakrol, timol, limonen, pinen, ocimen i kariofilen. Biljka je bogata i polifenolnim flavonoidima, antioksidansima, vitaminom A, karotenom, luteinom, zea-ksantinom i kriptoksantinom. Zovu je čudesnom i zbog obilja minerala: kalijuma, kalcijuma, mangana, bakra, gvožđa i magnezijuma.
Osim za liječenje različitih bolesti, čaj se koristi i za jačanje organizma. Istraživanja su potvrdila da efikasno može da eliminiše ešerihiju koli, kandidu, ali i razne viruse i parazite koji ugrožavaju zdravlje. Izuzetno je djelotvoran kod respiratornih infekcija, bronhitisa i astme, upale crijevne sluzokože.
Čaj od vranilovke ili divljeg origana prirodno je rejesenje za opuštanje i nesanicu, grčeve, stomačne tegobe, plućne bolesti, higijenu usta i urogenitalne infekcije.
S obzirom na to da se etarsko ulje ove biljke izlučuje preko sluzokože, a ima jaka antiseptična dejstva, korisna je i kod infekcije grla, sinusa i desni.
Vranilova trava osim antiseptičnog dejstva djeluje i antigljivično. Zato se smatra idealnom u borbi protiv kandidijaze.
Zbog prijatnog ukusa se pije i radi uživanja, bez posebnog zdravstvenog povoda. Spolja se koristi za liječenje upalnih i drugih procesa na koži, kao što je ekcem, osip, bradavice, psorijaza…

Podaci o proizvodima na web shopu su informativnog karaktera i trudimo se ažurirati ih u skladu s promjenama od strane proizvođača. Zbog mogućih odstupanja molimo vas da prije uporabe proizvoda pročitate točne informacije na samom proizvodu.

je dodan u vašu košaricu:
Naplata