Kolon čistač Imunobalans

Kolon čistač Imunobalans

0 out of 5

36.95KM

Prirodna Detoksikacija Organizma

  • Čišćenje organizma na prirodan način
  • Održava zdravlje probavnog sustava
  • Pomaže održavanje ravnoteže hormona
  • Poboljšava kvalitetu kože, kose i noktiju
  • Izaziva osjećaj sitosti, a posljedično dovodi i do procesa mršavljenja
Availability: Nema na zalihi Kategorije: ,

Opis

Što se nalazi u Kolon čistaču?

Zeolit

Zeolit je prirodni mineral koji na potpuno prirodan način vrši detoksikaciju organizma. Ovaj mineral ne ulazi u krv, zadržava se u probavi i upravo tu povlači toksine i teške metale poput olova, žive i arsena. Funkcionira tako što unosom u organizam na sebe veže sve nabijene čestice toksina i teške metale, a zatim se putem pražnjenja izbacuje iz organizma zajedno sa toksinima i teškim metalima, čisteći organizam na taj način

Natrij Askorbat

Natrijum askorbat je nekiseli oblik vitamina C, s najboljom apsorpcijom u ljudskom organizmu od minimum 80% (obični C vitamin se maksimalno može apsorbovati do 20%). Prirodni je antioksidans posebno u kombinaciji sa Zeolitom.

Đumbir

Pomaže u snižavanju nivoa kolesterola i stimulira pretvaranje kolesterola u žučne kiseline i potpomaže lučenje žuči. Ubrzava metabolizam i pospješuju mršavljenje. Smanjuje nadutosti i zatvor.

Psyllium

Psylium prah je prirodni regulator pretilosti (gojaznosti) sastavljen od biljnih vlakana. U kiseloj sredini želuca upija vodu stvarajući viskozni gel koji stvara osjećaj sitosti, te na taj način dolazi do mršavljenja. Idealan je u kombinaciji sa Zeolitom i ostalim sastojcima Kolon čistača.

Sladić

Koristi se kod probavnih i jetrenih tegoba, gastritisa, te liječenje čira na želucu. Smanjuje upalne procese , pa čak i osjet boli. Smanjuje oštećenje jetre izazvano virusima i kemijskim tvarima. Odličan za sve one koji su imali Korona virus. Ima i blago laksativno djelovanje što može pomoći onima koji imaju problem sa opstipacijom

je dodan u vašu košaricu:
Naplata