Pšenična trava prah 100g BioTime

Pšenična trava prah 100g BioTime

0 out of 5

12.00KM

Zbog brojnih dobrobiti na organizam pšenična trava nosi titulu superfood namirnice. Prirodno je bogata biodostupnim vitaminima A, E, C i željezom te lako probavljivim bjelančevinama.

Pšenična trava u prahu je ekološki uzgojena, stoga ne sadrži štetne kemikalije, herbicide i fungicide te je pažljivo sužena i mljevena u prah kako bi zadržava vrijedne nutrijente. Idealna je za pripremu zelenih superfood napitaka koji će vas nahraniti proteinima, vitaminima i mineralima. Blago je slatkastog okusa pa će vašoj jutarnjoj kaši ili smoothiju dati specifičan okus i intenzivno zelenu boju. Pšeničnu travu možete pomiješati s vodom, nezaslađenim čajem ili sokom te popiti.

Preporučuje se dnevno koristiti 3-5 grama praha pšenične trave.

Availability: Nema na zalihi Kategorije: ,

Opis

Pšenična trava je od davnina prepoznata po svojim pozitivnom utjecaju na organizam. Tradicionalno se koristila kao antiupalno sredstvo, u Egiptu je korištena kao detoks, a danas zasluženo nosi titulu superhrane.

Blage slatkaste arome i karakteristične zelene bojeodlično će se kombinirati uz jutarnji smoothie, zdravu kašu ili proteinski shake, a konzumirati se može i sama, odnosno pomiješana s vodom.

je dodan u vašu košaricu:
Naplata