Umeboshi začin (ocat) 250 ml Okinawa
6.50KM
Sastojci
shiso lišće 56%, ocat ume šljiva (bijeli) 22% (ume šljive 80%, morska sol), morska sol 22%. Zemlja podrijetla: Japan. Uputa za upotrebu: koristi se kao začin salatama i drugim jelima; blagog je i slano kiselog okusa. Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na ambalaži. Uvjeti čuvanja: čuvati na suhom i tamnom mjestu. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku.
- Opis
Opis
O proizvodu
Umeboshi je vrsta voća koja dozrijeva u lipnju, a porijeklom je iz Azije. U orijentalnoj medicini koristi se više od 2000 godina. Ubrane isključivo ručno i fermentirane prirodnim putem. Odlično začinjava salate.
Tablica nutritivnih vrijednosti
Energetska vrijednost
68 kJ / 16 kcal
Masti
0.0 g
..od kojih zasićene masne kiseline
0.0 g
Ugljikohidrati
3.5 g
..od kojih šećeri
0.0 g
Bjelančevine
0.5 g
Sol
25.5 g