Vanilija mahune – 2 kom Naturmind

Vanilija mahune – 2 kom Naturmind

0 out of 5

12.20KM

Sastav i ljekovitost vanilije

Ključan sastojak u mahuni vanilije je vanilin.

Prisutni su i brojni tragovi drugih spojeva poput eugenola, kaprinske kiseline, fenola, fenol etera, karbonilnih spojeva, estera, laktona, alifatskih i aromatskih ugljikohidrata i vitispirana.

Vanilijin ekstrakt sadrži male količine vitamina B poput niacina, pantotenske kiseline, tiamina, riboflavina i piridoksina, te minerale kao što su kalcij, magnezij, kalij, mangan, željezo i cink.

Iako na vaniliji nije rađeno mnogo istraživanja, vanilioid iz nje sličan je kapsaicinu iz chillija i eugenolu iz klinčića, kojima su dokazana brojna ljekovita svojstva.

Vanilija pomaže kod akni i problematične kože, ublažava simptome gripe, a može se koristiti i kod mučnina u trudnoći.

Obloge od vanilije daju trenutno olakšanje kod zubobolje i opekotina. Smatra se da vanilija može pomoći i kod neredovitih menstruacija.

Nutricionisti pretpostavljaju da vanilioid ima blago antikancerogeno djelovanje.

Opis

Od slastica do slanih jela, Naturamind Vanilija je tajni sastojak koji unapređuje svaki recept. Bilo da pripremate kolače, umake, ili koktele, ova mahuna dodaje dodatnu dimenziju okusa i dodir elegancije.

Naturamind vanilija mahune krasi bogat i neusporediv okus vanilije koji će osvojiti vaša osjetila. Poznata po svom zadivljujućem mirisu i izvrsnom okusu, vanilija je jedan od najcjenjenijih začina u svjetskim razmjerima.

Ove mahune savršene su za pripremu domaćih poslastica kao što su krema od vanilije, sladoled od vanilije, kiflice od vanilije te razni keksi, torte i kolačići.

Učinite svaki trenutak posebnim s Naturamind vrhunskim vanilija mahunama koje će osvojiti sva vaša čula.

Sastojci:

100 % mahuna vanilije

Uvjeti čuvanja:

Čuvati na hladnom i suhom mjestu.

Najbolje upotrijebiti do/LOT broj:

Otisnuto na pakiranju.

je dodan u vašu košaricu:
Naplata