O nama

Osjetite život u zdravlju kroz iskonski povratak prirodi, jer priroda nudi ono najbolje što trebamo. To je ujedno i ono najvažnije što sve češće zaboravljamo u svijetu punom stresa, jurnjave, pritisaka i genetski modificirane hrane.

Učiniti nešto dobro za sebe znači učiniti nešto za budućnost, a filozofija je to kojom se vodimo. Svoja vrata vam otvaramo- zdravi concept store „BIO TIME“ koji je namijenjen svima onima koji cijene život, koji drže do svog zdravlja ili žele da mu posvete više pažnje.

U bogatoj paleti proizvoda moći ćete pronaći prehranu koja se potpuno bazira na eko standardima, kao i brojne druge dodatke prehrani koji će vaš svakodnevni život učiniti posebnim.

Mislite na sebe, mislite na sutra, posjetite „BIO TIME“ u trgovačkom centru „Mepas Mall“ u Mostaru, gdje ćete zajedno sa specijaliziranim osobljem odabrati ono što vam najviše odgovara. Jer velike priče počinju malim koracima.

Vrijeme je da učinite nešto za sebe! Vrijeme je za zdravlje, vrijeme je za „BIO TIME”

Povratak prirodi

Organsko

Naši proizvodi su 100% organski. Proizvedeni su bez upotrebe sintetičkih pesticida, gnojiva ili drugih genetski modificiranih komponenata.

Zdravo

Zdrava prehrana započinje zdravim odabirom hrane. Zdrava prehrana važan je dio zdravog života, odaberite nešto jednostavno, zdravo i ukusno.

Održivo

Mi volimo prirodu, zato su svi proizvodi koje imamo u ponudi pakirani u ambalaže koje su napravljene od biorazgradivih ili reciklažnih materijala.
je dodan u vašu košaricu:
Naplata