CalmAcid tablete za žvakanje Bios Line

CalmAcid tablete za žvakanje Bios Line

0 out of 5

18.90KM

Učinak CalmAcid® primarno se odnosi na prisutnost bijele gline koja u kombinaciji sa sluzi crnog sljeza stvara mukozaštitni film koji djeluje na želučanu sluznicu, štiteći je od nadražujućih tvari, dok kalcij karbonat i magnezij karbonat dodatno neutraliziraju višak kiseline

Availability: Nema na zalihi Kategorija:

Opis

Učinak CalmAcid® primarno se odnosi na prisutnost bijele gline koja u kombinaciji sa sluzi crnog sljeza stvara mukozaštitni film koji djeluje na želučanu sluznicu, štiteći je od nadražujućih tvari, dok kalcij karbonat i magnezij karbonat dodatno neutraliziraju višak kiseline. CalmAcid® se može primijeniti i kod prisutne boli u želucu, uzrokovane promjenama vremena, psihofizičkim stresom, nepravilnim načinom života. Biljni ekstrakti CalmAcid® imaju ublažavajući i smirujući učinak na želučanu sluznicu.

 

Terapijske indikacije: CalmAcid® ima trostruki sinergijski učinak: štiti nadraženu želučanu sluznicu, smanjuje nadraženost želuca i osjećaj boli, te neutralizira višak kiseline.

CalmAcid® je namijenjen u slučajevima prisutnosti viška želučane kiseline, gastritisa, grčeva u želucu, ublažavanja boli u želucu.

 

Proizvod je bez glutena i zaslađen stevijom.

 

Kombinirana primjena: CalmAcid® se može primijeniti zajedno sa različitim terapijama liječenja akutnog i kroničnog gastritisa, sekundarnog gastroduodentitisa, sukladno s uputama liječnika.

 

Uporaba: Odrasli i djeca starija od 12 godina po potrebi 1 tabletu otope ili sažvaču u ustima, nakon jela. Do 6 tableta na dan. Nije namijenjeno djeci mlađoj od 12 godina. Trudnoća i dojenje: ne primjenjivati više od 4 tablete na dan.

 

Veličina: 20 tableta za žvakanje

je dodan u vašu košaricu:
Naplata