Dr. Plant kapi dijabetin 30 ml

Dr. Plant kapi dijabetin 30 ml

0 out of 5

6.50KM

Dijabetin biljne kapi se preporučuju kod povišene razine šećera u krvi i graničnih vrijednosti šećera u krvi.

Biljne kapi su mješavina sljedećih etanolno-vodenih ekstrakata (tinktura):

  • tinktura borovnice lista,
  • tinktura prazne mahune graha,
  • tinktura koprive,
  • tinktura kadulje,
  • tinktura maslačka

List borovnice sadrži sastojak glikozid mirtilin koji dokazano obara nivo šećera u krvi. Zovu ga biljnim insulinom i smatra se prirodnim sredstvom za ublažavanje dijabetesa.

Mahuna graha za razliku od graha ima malu energetsku vrijednost je mala, 174 kJ ili 42 kcal.Zapadna narodna medicina koristi mahunu graha za liječenje dijabetesa i regulaciju šećera u krvi, gihta, urinarnog trakta, visokog krvnog tlaka.

Kopriva je odlična za čišćenje organizma, pozitivno djeluje na gušteraču i pomaže snižavanju šećera u krvi. Kod liječenja dijabetesa  važne su biljke koje imaju diuretski učinak, kao kopriva, koja poboljšava i cirkulaciju i hrani stanice.

Kadulja ima antibakterijsko, antivirusno i antifungicidno djelovanje.Smiruje, osvježava i okrepljuje, pomaže protiv bolova i visoke temperature, može da snizi nivo glukoze u krvi, što je čini korisnom kod dijabetesa.

Maslačak se preporučuje dijabetičarima zbog visokog sadržaja inzulina. Djeluje diuretički a sadrži i kalij, koji nadomiruje količinu tog minerala koji se gubi pojačanim mokrenjem.

Način primjene: 3x dnevno 20-30 kapi sipati u čašu vode ili čaja i piti prije jela.

Pakiranje: 30ml.

Opis

Aktivni sastojci mješavine biljnih kapi na prirodan način normalizuju razinu šećera u krvi i ubrzavaju razgradnju viška glukoze u krvi.

je dodan u vašu košaricu:
Naplata