Dr. Plant kapi rujevine 30 ml

Dr. Plant kapi rujevine 30 ml

0 out of 5

6.45KM

Rujevina je izuzetno bogat taninom 20-25 % zato se koristi kod krvarenja, hemoroida, dijareje, kolitisa, paradentoze, zubobolje, angine. Zbog tanina je pogodan protiv proljeva. Upotrebljava se kod dizenterije, gubitka kose, znojenja nogu. Liječi i kiselinu u stomaku.

Rujevina posjeduje antibiotska djelovanje te je prirodna pomoć kod afti (ranica u sluznici usta),također česta je upotreba i kod herpesa koji se premazuju nerazrijeđenom tinkturom rujevine. Česta je upotreba i kod upale sluznice kao i upale zubnog mesa.

Korisna svojstva rujevine: čišćenje organizma, zaštita od štetnih bakterija i infekcija, protiv parandentoze, hemoroida, čira na želucu, bolesti mjehura, bakterija u urinarnom traktu.

Drvo rujevine se najviše upotrebljava za bubrege, kamen u bubregu, kao i za mokraćne kanale i prostatu. Ono što je zanimljivo, da istu konzumiraju kako bolesne, tako i zdrave osobe, radi preventive.

Sastav: etanolno-vodeni ekstrakt kore rujevine (Cotini coggygriae).

Način primjene: piti tri puta dnevno 15-20 kapi u čaši vode prije jela.

Napomena: pacijenti na hemodijalizi se trebaju, prije upotrebe, posavjetovati sa ljekarom.

Pakiranje: 30ml.

Opis

Rujevina čisti organizam od štetnih bakterija i infekcija. Pomaže kod bolesti prostate, bubrega  i urinarnih infekcija. Kapi ublažavaju probleme kod čira na želucu.

je dodan u vašu košaricu:
Naplata