Dr.Wolz Gelenk komplex cps. a80

Dr.Wolz Gelenk komplex cps. a80

0 out of 5

51.20KM

Gelenk Komplex Dr. Wolz je pažljivo pripremljena kombinacija mikronutrijenata za snabdjevanje kostiju i hrskavice. Pogotovo s godinama ili kod fizičkog napora na zglobove kroz sport ili posao ili zbog povećane tjelesne težine, dodatni unos određenih mikronutrijenata može biti jako koristan. Firma Dr. WolzZell GmbH je već dugih 45 godina aktivno djeluje na području prevencije i očuvanja zdravlja. Visoka kvaliteta i specifičan sastav preparati jamče veliku korist za zdravlje. Zglobovi koji su dobro snabdjeveni i izloženi normalnim opterećenjem, programirani su da funkcioniraju do kraja života.

Availability: Nema na zalihi Kategorije: , ,

Opis

Gelenk complex je pažljivo pripremljena kombinacija mikronutrijenata za snabdjevanje kostiju i hrskavice. Pogotovo s godinama ili kod fizičkog napora na zglobove kroz sport ili posao ili zbog povećane tjelesne težine, dodatni unos određenih mikronutrijenata može biti jako koristan.

Sastojci u Gelenk complex pažljivo su međusobno usklađeni i dobiveni iz prirodnih izvora.

Omega-3 masne kiseline dobivaju se iz riba Sjevernog mora. Vitamin C doprinosi stvaranju kolagena i time doprinosi normalnoj funkciji kostiju i hrskavice. Prirodni vitamin E je jako dobar lovac slobodnih radikala. Slobodni radikali često se pojavljuju u zglobovima koji su izloženi naporu.

D-glukozamin je kao amino šećer prirodna tvar, koja je jako bitna za stvaranje hrskavice. Kondroitin je glavni sastojak hrskavice i važna strukturna tvar vezivnog tkiva kože. Glukozamin i kondroitin su stoga osnovni elementi zglobova i hrskavice. 

Bez glutena, laktoze i boja.

Pakovanje: 80 kapsula

Način primjene: Kombinovano pakovanje sadrži dvije različite vrste blistera sa različitim djelovanjem. Kapsule se razlikuju po boji. Kako bi se postigao kombinovani učinak, preporučuje se dnevno uzimanje po 3 kapsule Gelenk complex i 1 kapsule omega-3 masnih kiselina uz obrok i dosta tečnosti.

Napomena: Trudnice, dijabetičari i osobe koje uzimaju kumarinske antikoagulanse ne smiju uzimati Gelenk complex kapsule.

je dodan u vašu košaricu:
Naplata