Ekstra djevičansko kokosovo ulje 1000ml

Ekstra djevičansko kokosovo ulje 1000ml

0 out of 5

30.00KM

Nutrigold 100% ekstra djevičansko kokosovo ulje iz certificiranog organskog uzgoja dobiveno je hladnim prešanjem svježeg i zrelog ploda kokosa, u strogo kontroliranim uvjetima, što ga razlikuje od RBD ulja koje je prerađeno.

Availability: 20 na zalihi Kategorije: ,

Opis

Nutrigold 100% ekstra djevičansko kokosovo ulje iz certificiranog organskog uzgoja dobiveno je hladnim prešanjem svježeg i zrelog ploda kokosa, u strogo kontroliranim uvjetima, što ga razlikuje od RBD ulja koje je prerađeno. Ono nije podvrgnuto visokim temperaturama ni kemijskim postupcima što čini najbitniju razliku zbog koje blage arome i nježan miris ulja ostaju sačuvani kao dokaz njegove kvalitete.

U tropskim je područjima jedan od glavnih sastojaka svakoga jela, a čini idealnu zamjenu drugim uljima pri pečenju ili kuhanju jer prilikom zagrijavanja ne otpušta sastojke štetne za organizam.

Osim u kuhanju, Nutrigold ekstra djevičansko kokosovo ulje može se koristiti kao maska za kosu, potom joj vraćajući izgubljeni sjaj, kao njegujući balzam za lice i tijelo ili kao masažno ulje.

je dodan u vašu košaricu:
Naplata