KREMA ZA SUNČANJE SPF 50,150ml NAT sun

KREMA ZA SUNČANJE SPF 50,150ml NAT sun

0 out of 5

35.70KM

Krema za sunčanje SPF 50 /150ml. Krema je namijenjena svijetloj i osjetljivoj koži, jer sadrži visoku zaštitu od UVA i UVB zraka.

Kategorije: ,

Opis

Krema za sunčanje SPF 50 

NATURES kozmetika je linija proizvoda koja se ističe prirodnim sastojcima i fokusom na zaštitu kože od štetnih sunčevih zraka. Njihova linija proizvoda sa SPF krema zaštitom kombinira prirodne sastojke i visokokvalitetne formule kako bi pružila efikasnu zaštitu od sunca, istovremeno njegujući kožu.

Evo nekoliko tipičnih karakteristika NATURES kozmetike sa SPF zaštitom:

  1. Prirodni sastojci: NATURES proizvodi se oslanjaju na prirodne sastojke kao što su ekstrakti biljaka, esencijalna ulja i minerali koji su poznati po svojim blagotvornim svojstvima za kožu.
  2. Visok faktor zaštite od sunca (SPF): Njihovi proizvodi obično imaju visok SPF faktor kako bi pružili snažnu zaštitu od UVA i UVB zraka. SPF faktor štiti kožu od oštećenja uzrokovanih sunčevim zračenjem, poput opekotina od sunca i preranog starenja kože.
  3. Hidratantne formule: Proizvodi NATURES kozmetike obično imaju hidratantne formule koje ne samo da pružaju zaštitu od sunca, već i hidriraju kožu, čineći je mekom i glatkom.
  4. Bez štetnih kemikalija: NATURES se često ističe svojim proizvodima koji su slobodni od štetnih kemikalija poput parabena, sulfata i umjetnih boja, što ih čini pogodnim za osjetljivu kožu.
  5. Ekološki prihvatljivi: Kao dio svoje posvećenosti očuvanju prirode, NATURES često koristi ekološki prihvatljivu ambalažu i podržava održive prakse u proizvodnji.

Ukratko, NATURES kozmetika sa SPF zaštitom kombinira prirodne sastojke, visok SPF faktor i hidratantne formule kako bi pružila efikasnu i blagotvornu zaštitu od sunca, uz istovremeno njegovanje kože.

Krema je namijenjena svijetloj i osjetljivoj koži, jer sadrži visoku zaštitu od UVA i UVB zraka. Mogu je koristiti i djeca. Zbog svog sastava usporava proces starenja kože, vlaži je i neutralizira efekte dugotrajnog izlaganja na suncu.

Funkcionalni sastojci: Alga Laminaria, mikroinkapsulirani filteri, biljni melanini, mlijeko marelice i ulje kave.

Način primjene: Nanijeti kremu na lice i tijelo prije sunčanja ili solarija. Ponoviti tijekom dana u slučaju dužeg izlaganja na suncu. Proizvod je dermatološki testiran, vodootporan i sadrži UVA i UVB filtere.

Garancije: Bez parabena, bez parafina, bez mineralnih ulja, bez bojila, bez GMO, bez SLS i SLES, bet DEA, Nickel testirano, dermatološki testirano i nije testirano na životinjama.

je dodan u vašu košaricu:
Naplata