Maca crna u prahu 150g BIOfan

Maca crna u prahu 150g BIOfan

0 out of 5

15.50KM

Maca crna u prahu 150g BIOfan

100% organski certificirani uzgoj.

Opis

Maca crna u prahu 150g BIOfan

100% organski certificirani uzgoj.

Proizvod je 100% Maca korijen iz Perua. To je biološki proizvod, certificiran i ne sadrži ostale sastojke. Korijen Maca praha sadrži visok postotak hranjivih tvari koje su neophodne za život: kalcij, magnezij, kalij, fosfor, željezo, cink, vitamine B1, B2, C i E, riboflavin, tiamin, askorbinsku kiselinu i esencijalne masne kiseline.

 

UPUTE ZA UPOTREBU:
Preporučena primjena Maca korijena je 1-3 čajne žličice dnevno. Preporučeno je piti ga sa sokom (mrkva, jabuka, naranča, limun, …), vodom, ili u kombinaciji s smoothie-ima (npr.: banana + jabuka, mrkva + jabuka naranča-mango-kokos, …)

Moguće kontraindikacije: Kod žena, može prouzročiti preosjetljivost dojki , te u tom slučaju, smanjite dozu do te mjere da problemi nestanu. Također nije poželjno konzumirati Maca korijen u prahu u večernjim satima, jer zbog povećane energije postoji mogućnost poremećaja spavanja.

Broj istraživanja o utjecaju korijena Maca na ljudsko zdravlje raste iz dana u dan, a to je više nego dovoljno razloga da MACA KORIJEN uključite u svoju prehranu!!

je dodan u vašu košaricu:
Naplata