MANUKA MED 500

MANUKA MED 500

0 out of 5

130.00KM

Manuka med sa MGO kodom 500+ je certificiran da sadrži najmanje 500mg metilglioksala (MGO) po kg proizvoda.
Testirano i certificirano zagarantovani kvalitet.

Opis

Premium New Zealand MGO 500+ Manuka med. Certificiran za prirodni sadržaj metilglioksala (minimalno 500 mg/kg) – naučno dokazano da je ključno prirodno sjedinjenje u Manuka medu.

MGO 500+ Manuka med ima ukusan bogat ukus i glatku baršunastu teksturu.
Garancija kvaliteta i porijekla
SASTOJCI: 100% novozelandski MGO 500+ Manuka med
Nije prikladno za odojčad mlađu od 12 mjeseci.

O MGO MANUKA MEDU
Mirocool MGO Manuka med je vrhunski certificirani novozelandski Manuka med kojem možete vjerovati.

Održivi izvori iz naših košnica u zabačenim netaknutim dijelovima Novog Zelanda i usavršeni, testirani i pakirani u našoj specijaliziranoj ustanovi za med. Naša stručna briga u svakom koraku procesa, uz najmanju moguću smetnju, osigurava da naš MGO Manuka med zadrži svoja jedinstvena prirodna svojstva i ima prekrasan okus i glatku baršunastu teksturu koja ga je učinila omiljenim u cijelom svijetu.

MGO Manuka med je testiran i certificiran za MGO potenciju, čistoću i kvalitet. Naučni dokazi su potvrdili da je metilglioksal (MGO) jedan od ključnih spojeva koji se prirodno pojavljuju u novozelandskom medu od manuka. MGO nivoi uveliko variraju, tako da je testiranje svake serije važno kako bi se garantovao sadržaj MGO.

Sav naš med je zagarantovan 100% novozelandskog porijekla – svaki lanac se može pratiti do pčelara od krajnjeg korisnika.

je dodan u vašu košaricu:
Naplata