Marnys Drenacel dijeta 250 ml

Marnys Drenacel dijeta 250 ml

0 out of 5

27.90KM

Drenacel dijeta je program zdrave prehrane koji koristi biljne ekstrakte i hranjive tvari za detoksikaciju tijela, eliminaciju toksina i poticanje gubitka težine. Ova formula podržava jetru, bubrege i limfni sustav te smanjuje nadutost, pružajući više energije.

Opis

Drenacel dijeta 250 ml

Optimalna mješavina prirodnih sastojaka za vašu figuru. Uspješno eliminira tečnosti i masti iz organizma.

MARNYS® Drenacel dijeta predstavlja mješavinu koncetriranog soka od ananasa, papaje i grejpa uz kombinaciju prirodnih sastojaka :L-karnitin, jabučni ocat i zeleni čaj koji su dokazano učinkoviti za savršenu figuru.

L-karnitin je aminokiselina koja pomaže pri pretvaranju masti u energiju.

Zeleni čaj sa visokim sadržajem polifenola, snažan je antioksidans.

Jabučni ocat je najpoznatije sredstvo za mršavljenje ,često se koristi pri regulaciji masti u krvi.

Marnys Drenacel dijeta predstavlja sveobuhvatan pristup zdravlju i dobrobiti, usmjeren prema detoksikaciji tijela i poticanju gubitka težine. Ova inovativna dijeta kombinira vrhunske biljne ekstrakte, esencijalne hranjive tvari i provjerene sastojke kako bi pružila sveobuhvatan pristup optimalnom zdravlju.

Jedan od ključnih elemenata Marnys Drenacel dijete je detoksikacija tijela. Kroz pažljivo odabrane biljne ekstrakte poput artičoke, maslačka i brusnice, ova formula podržava funkciju jetre, bubrega i limfnog sustava, pomažući u eliminaciji toksina i suvišnih tekućina iz tijela. To ne samo da može poboljšati opće zdravlje, već može imati i pozitivan utjecaj na gubitak težine, smanjenje nadutosti i poboljšanje energetskog nivoa.

Osim detoksikacije, Marnys Drenacel dijeta također pruža podršku metabolizmu. Kombinacija vitamina, minerala i antioksidansa pomaže u poticanju metaboličkih procesa u tijelu, što može rezultirati povećanim sagorijevanjem masti i povećanjem energije. Ovo je ključno za postizanje i održavanje zdrave tjelesne težine.

Marnys Drenacel dijeta također naglašava važnost pravilne hidratacije. Formula sadrži sastojke koji podržavaju ravnotežu tekućina u tijelu, što može pomoći u smanjenju nadutosti i poticanju detoksikacije. Osim toga, pravilna hidratacija ključna je za opće zdravlje i dobrobit.

Jedinstvena kombinacija sastojaka u Marnys Drenacel dijeti osmišljena je kako bi pružila sveobuhvatan pristup zdravlju i dobrobiti. Bez obzira jeste li u potrazi za podrškom detoksikaciji, gubitku težine ili poboljšanju općeg zdravlja, ova dijeta može biti korisna za postizanje vaših ciljeva. Uz pravilnu prehranu i tjelesnu aktivnost, Marnys Drenacel dijeta može vam pomoći da ostvarite život u ravnoteži i blagostanju.

Sastav/10ml: Dejonizirana voda, fruktoza, koncentrat jabuke, koncentrata sa ananasom, L-karnitin 300mg, koncentrat grejpfruta 200ml, koncentrat papaje 175mg, jabučni ocat  175mg, zeleni čaj (Camellia sinensis)50mg.

Upotreba: Razblažiti 10 ml u 1 L vode. Piti tokom cijelog dana u trajanju od 30 dana.

je dodan u vašu košaricu:
Naplata