Puter za trudnice 150ml

Puter za trudnice 150ml

0 out of 5

30.00KM

Weleda puter za trudnice sa formulom koja se brzo upija sprječava i smanjuje pojavu strija.

Kategorije: ,

Opis

Opis

Weleda puter za trudnice  prirodno poboljšava elastičnost kože i tako pomaže u sprječavanju strija kada ga umasirate. Razvijen sa farmaceutima i babicama, napravljen je od ekstrakta centella asiatica, organskog shea maslaca, bogatog kakao putera i dragocjenih ulja. Suptilni, cvjetni miris s ružom, nerolijem i smirnom je svjež, ali nježan. Miriše kao zagrljaj u tegli, pomaže vam da se opustite i osjećate spokojnije. Povežite se sa svojom bebom masažom u našoj hranljivoj formuli, napravljenoj od 100% prirodnog porijekla.

Beneficije

  • Sa centella asiatica, organskim shea i kakao maslacem.
  • Formula koja se brzo upija
  • Suptilni, opuštajući i cvjetni miris pogodan za trudnice
  • Razvijeno u saradnji sa farmaceutima i babicama

Lako je razmaziti svoje trudno tijelo uz dodatnu ljubav i brigu. Odvojite trenutak za sebe i nakon brze masaže spremni ste za polazak. Osjećajte se savršeno ugodno i samopouzdano u svojoj koži. Nanesite dva puta dnevno. Pogledajte cijeli video o tome kako masirati svoju rastuću kvrgu.

Savjet:

Brzoupijajući puter za tijelo idealan je za kraće sesije masaže, na primjer ujutro kada se trebate brzo obući. Za duže, ležernije masaže preporučujemo Weleda ulje za trudnice kome žene vjeruju više od 20 godina.

Podaci o proizvodima na web shopu su informativnog karaktera i trudimo se ažurirati ih u skladu s promjenama od strane proizvođača. Zbog mogućih odstupanja molimo vas da prije uporabe proizvoda pročitate točne informacije na samom proizvodu.

je dodan u vašu košaricu:
Naplata