Šampon i losion za tuširanje naranča 150ml Weleda

Šampon i losion za tuširanje naranča 150ml Weleda

0 out of 5

12.20KM

Blag i nježan 2u1 čistač za osjetljivu kožu – specijalno stvoren sa djecom, za djecu. Bez sintetičkih sastojaka, samo slatka, svježa, voćkasta zabava tokom kupanja, u tubici, 100 % prirodnog porijekla.

Opis

Bez obzira koliko bio kaotičan život u vašoj porodici, jedna stvar je sigurna – vaše dijete odrasta brzo i uči kako da samostalno osvaja svijet. Također, iako vaše dijete iz dana u dan postaje sve samostalnije, njegovoj koži je još uvijek potrebna dodatna zaštita. Dječja koža je tanja od kože odraslih i nije potpuno razvijena, tako da idealnu zaštitu predstavlja certificirani prirodni proizvod. Sa WELEDA prirodnom njegom nikako ne možete pogriješiti, jer su naši proizvodi posebno nježni prema osjetljivoj koži vaše djece i ne izazivaju suzenje očiju.

Beneficije

Naši 2u1 šamponi i gelovi za tuširanje su veoma dopadljivi djeci. Razvili smo liniju proizvoda uz naš tim malih ljudi, koji su nas  savjetovali kako stvoriti zabavno kupanje uz pomoć prirode. Rezultat su nježni sastojci, blagi čistači i prirodni mirisi namijenjeni djeci, u tubici kreiranoj za veseo provod. Uz WELEDA kvalitetu, vi se također možete lijepo osjećati, a vaše dijete može otkriti svoju novu zabavnu rutinu kupanja.

 

  • 2u1 proizvod za dnevno, nježno čišćenje svih tipova kože i kose, ne izaziva suzenje očiju
  • Čini kožu gipkom i mekom, a kosu njegovanom
  • Živopisno esencijalno ulje naranče se stapa sa toplom vanilijom i stvara miris koji budi lijepa osjećanja. Voćkasto, slatko, donosi svježinu i radost.
  • Posebno formulirano za djecu od tri godine naviše i pogodno za cijelu porodicu
  • Dermatološki testirano, veoma prijatno za kožu
  • U harmoniji sa prirodom i ljudskim bićem – WELEDA podržava projekat uzgoja organskog sezama u Meksiku
je dodan u vašu košaricu:
Naplata