Sušene marelice – Organske 500g Nutrigold

Sušene marelice – Organske 500g Nutrigold

0 out of 5

17.50KM

Suhe marelice su slatka grickalica te ukusan dodatak žitnim pahuljicama i kašama. Ove su marelice sušene prirodno, bez dodatka sumpora, te su tamnije boje od konvencionalnih.

Opis

Marelice su jedno od najpopularnijih voća koje dozrijeva u ljeto, zbog čega asociraju na more i sunce. Stoga za vas imamo ljeto na dohvat ruke tijekom cijele godine u obliku Nutrigold sušenih marelica. Sočno voće organskog uzgoja je pažljivo sušeno do konačnog proizvoda visoke kvalitete.

Procesom sušenja sačuvane su sve hranjive vrijednosti pa tako marelice ostaju prepune hranjivih nutrijenata. Ne sadrže dodane šećere i pogodne su za vegane i vegetarijance.

Slatke arome kojima obiluju odvest će vas u svijet maštanja, a osim što su ukrašene neodoljivim aromama, bogat su izvor energije jer sadrže visok udio ugljikohidrata.

Primjena je mnogobrojna; od prefinih sočnih biskvita, kolačića, do zdravih jutarnjih kaša ili smoothieja, a možete ih jesti kao zdravu grickalicu u pauzama od posla ili nakon iscrpljujuće fizičke aktivnosti.

je dodan u vašu košaricu:
Naplata