Artičoka – silimarin tinktura 50ml Bioherba

Artičoka – silimarin tinktura 50ml Bioherba

0 out of 5

11.90KM

Artičoka – tinktura

  • prirodni sastojci
  • bez alkohola
  • brza apsorpcija

Opis

Silimarin Artičoka Tinktura, predstavljena pod robnom markom Bioherba, temelji se na konceptu korisnosti artičoke natopljene glicerinom. Glicerin, tekućina bez boje i mirisa, ne samo da pruža sladak okus, već i omogućuje bolju apsorpciju tvari. Ova inovativna formulacija omogućuje zadržavanje važnih sastojaka artičoke tijekom procesa pripreme tinkture, čineći je iznimno učinkovitom.

Artičoka, poznata i kao Silimarin Artičoka (Cynara scolymus), predstavlja zeljastu trajnicu iz porodice glavočika, koja je duboko ukorijenjena u tradicionalnoj medicini zbog svojih blagotvornih svojstava za ljudsko tijelo. Silimarin ili artičoka dobro istražena biljka ne samo da je poznata po svom bogatom okusu koji je čini popularnom u kulinarstvu, već i zbog svoje sposobnosti pružanja prirodne potpore tijelu.

Dnevna doza  Artičoka Tinkture odgovara 500 mg artičoke, pružajući potrošačima konzistentnu i preciznu količinu ovog dragocjenog biljnog sastojka.

Prednosti korištenja tinkture od artičoke su mnogobrojne. Budući da je tekućina, tijelo brže apsorbira i bolje iskoristi sastojke. Tijekom procesa pripreme tinkture, zadržavaju se važne tvari koje artičoka sadrži, pružajući maksimalnu korist. Dodatno, formulacija tinkture ne sadrži alkohol, što je čini prikladnom za različite korisnike. Pakiranje u staklenoj ambalaži omogućuje jednostavno doziranje u kapima, što olakšava primjenu, dok se kapi lako mogu umiješati u vodu i popiti.

U 100 g kuhane artičoke nalazimo 84% vode, 11 g ugljikohidrata, 3,5 g bjelančevina i 0,2 g masti. Radi se o izuzetno dijetalnoj namirnici jer 100 g daje samo 50 kcal. Artičoke su izuzetno bogate kalijem, magnezijem i folnom kiselinom. Sadrže znatne količine vitamina C, bakra, željeza, fosfora, nijacina, vitamina B6, cinka, pantotenske kiseline i kalcija. Ono što je najvažnije je dijetoterapijska primjena artičoke.

Silimarin Artičoka Tinktura predstavlja izvrstan dodatak prehrani za one koji traže prirodnu potporu tijelu. Za kupovinu kliknite ovdje i osigurajte svoju bočicu već danas.

 

je dodan u vašu košaricu:
Naplata