Ginko biloba – tinktura 50ml Bioherba

Opis

 • Ginkgo biloba, poznata i kao dvorežnjasti ginko, predstavlja pravi živi fosil, jedinstvena biljna vrsta koja nije u rodu ni s jednom danas živućom biljkom. Strukturno je gotovo identičan fosilnim ostacima drveća starijih od 200 milijuna godina, što ga čini jednim od najzanimljivijih primjeraka u biljnom svijetu. Njegova domovina je Kina, gdje se već stoljećima tradicionalno koristi u travarstvu, a njegova upotreba seže još u antička vremena. Posebno je popularan zbog svojih blagotvornih utjecaja na živčani sustav, pridonoseći živčanoj i psihičkoj ravnoteži.

  Za kupovinu ginkgo bilobae tinkture klikni ovdje.

  Naša tinktura Ginkgo bilobe, pod robnom markom Bioherba, izrađena je od pažljivo odabranih listova ginka natopljenih glicerinom. Glicerin, tekućina bez boje i mirisa, ne samo da pruža slatki okus, već i omogućuje bolju apsorpciju tvari. Ova inovativna formulacija omogućuje zadržavanje važnih sastojaka listova ginka tijekom procesa pripreme tinkture, čineći je izuzetno učinkovitom.

  Dnevna doza naše tinkture od ginka bilobe odgovara 500 mg, pružajući konzistentnu i preciznu količinu ovog dragocjenog biljnog sastojka.

  Prednosti korištenja naše tinkture od ginka bilobe su mnogobrojne. Budući da je tekućina, tijelo brže apsorbira i bolje iskoristi sastojke. Tijekom procesa pripreme ginko tinkture, zadržavaju se važne tvari koje listovi ginka bilobe sadrže, pružajući maksimalnu korist. Dodatno, formulacija tinkture ne sadrži alkohol, što je čini prikladnom za različite korisnike. Pakiranje u staklenoj ambalaži omogućuje jednostavno doziranje u kapima, što olakšava primjenu, dok se kapi lako mogu umiješati u vodu i popiti.

  Naša tinktura Ginko bilobe predstavlja izvrstan dodatak prehrani za one koji traže prirodnu potporu živčanom sustavu. Za više informacija i kupnju, posjetite nas danas i osigurajte svoju bočicu već danas.

  Proizvod je dodatak prehrani.

je dodan u vašu košaricu:
Naplata