Dr. WOLZ DARMFLORA plus select kaps a 10

Dr. WOLZ DARMFLORA plus select kaps a 10

0 out of 5

18.95KM

Dr. Wolz Dermflora je visokokvalitetni dodatak prehrani koji pruža podršku zdravlju kože i probavnog sustava kroz ključnu riječ “probiotici”. Ova inovativna formula kombinira pažljivo odabrane probiotičke kulture kako bi održala ravnotežu mikrobioma kože i crijeva, što rezultira jasnijom i zdravijom kožom te boljom probavom. Uz Dr. Wolz Dermflora, postignite unutarnju ravnotežu i osvježenu kožu iznutra prema van.

Opis

Probiotici su živi mikrobni sastojci namirnice, koji kada se unesu u organizam u dovoljnoj količini, imaju pozitivno djelovanje na zdravlje. Probiotici imaju učinak prirodnih antibiotika, te su upravo iz tog razloga vrlo bitni, budući da sprječavaju rast i razvoj različitih bakterija (Escherihia coli, Salmonella, Shigellae), te posebno učinkovito djeluju na gljivicu Candidu albicans. Međutim i kod ovih proizvoda postoje dobri i oni koji su najbolji, a mi Vam donosimo najbolji probiotik na tržištu. Darmflora Plus Select kapsule Dr. Wolz sadrže 8 odabranih probiotičkih kultura u koncentraciji od 48 milijardi mliječnih bakterija u preporučenoj dnevnoj dozi. Ono što je bitno naglasiti jeste da su bakterije mliječne kiseline zaštićene od želučane i žučne kiseline. Darmflora Plus Select kapsule Dr. Wolz je proizvod razvijen posebno za uspostavljanje zdrave crijevne flore. Odabrane kulture prilagođene su različitim crijevnim segmentima koji pružaju vrijednu potporu fiziološke crijevne flore.

Darmflora Plus Select Dr. Wolz sadrži 8 kultura:

Lactobacillus acidophilus Lactobacillus casei Lactobacillus plantarum Lactobacillus rhamnosus Bifidobacterium lactis Bifidobacterium bifidum Bifidobacterium breve Streptococcus thermophilus Bakterije mliječne kiseline u Darmflora Plus Select kapsulama su zaštićene od želučane i žučne kiseline kako bi im se omogućilo da crijeva dođu u nepromijenjenom stanju. Također su zaštićene od utjecaja temperature, ne moraju se držati na hladnom mjestu, te su stoga pogodne za uzimanje i na putovanjima. Prednosti Darmflora Plus Select kapsule od Dr. Wolz su velike, a nakon terapeutskih i kliničkih istraživanja Instituta za preventivnu medicinu ( IPM ) Friburg pokazalo se da je Darmflora Plus Select kapsule najbolje koristiti za : Ponovno uspostavljanje zdrave crijevne flore Za vrijeme i nakon antibiotske terapije Jačanje prirodno obrane tijela

je dodan u vašu košaricu:
Naplata