Sok Detox 750ml Rabenhorst

Sok Detox 750ml Rabenhorst

0 out of 5

10.20KM

Detox sok pomaže kod suzbijanja alergije i upala. Pomaže kod PMS-a.

Rabehorst sok Detox sadrži velike količine vitamina C. Vitamin C doprinosi normalnom funkcioniranju imunološkog sustava.

Vitamin C naše tijelo ne može samo proizvesti nego ga moramo unijeti u naš organizam!!!

Čaša Rabenhorst Detox soka može zamijeniti dnevni preporučeni unos voća.

Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Rabenhorst Detox je potpuno prirodan, bez dodanog šećera, vode i konzervansa. Svi sastojci su iz organskog uzgoja.

Opis

Počastite svoj organizam sa prirodnim vitaminom C iz trešnje acerole. Dnevna konzumacija od 200 ml pokriva referentnu količinu vitamina C 50 %. Vitamin C doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

Jabuka sadrži antioksidanse i pektin (vrstu vlakna) za koje se smatra da imaju koristan utjecaj na zdravlje srca. Brojna istraživanja pokazuju da jabuka dnevno smanjuje rizik od kardiovaskularnih i srčanih bolesti te da smanjuje rizik od moždanog udara. Antioksidansi u jabuci sprečavaju oksidaciju LDL kolesterola.

Cikla je dobro poznati lijek za slabokrvnost, detoksikaciju organizma i podizanje imuniteta.

Ovo povrće je također odličan izvor folne kiseline. Cikla je prepuna antioksidanata, koji štite organizam od prijevremenog starenja i pomažu u borbi protiv mnogih bolesti.

Mango jača i štiti imunitet (Mango je pun beta-karotena, a daleko najučinkovitija konverzija u vitamin A je upravo iz beta-karotena -snažan antioksidant koji će štititi organizam od upala), uklanja probavne tegobe, pomaže kod anemije, štiti kožu i drži kolesterol pod kontrolom.

Ananas je dobar protiv upala i prehlada, za funkcioniranje imunološkog sustava – zbog vitamina C, za zdravlje i funkciju živaca, za zdravlje kostiju- mangan koji pomaže apsorpciji kalcija u kostima, za mršavljenje – zdravo i nutritivno bez masti i kalorija.

Acerola se koristi za jačanje imuniteta. Djelotvorna je u liječenju hepatitisa i drugih bolesti jetre, infekcija, prehlada, gripa, stresa, fizičkih i psihičkih napora. Ima velike količine vitamina C, provitamina A i vitamina B kompleksa, koji pomažu u uništavanju slobodnih radikala. Acerola je voće koje sadrži čak 30 puta više vitamina C od limuna.

Matcha – matcha može pomoći da sagorijevate kalorije četiri puta brže. Nuspojava nema, ne šteti organizmu, ne povećava krvni pritisa već je samo superdodatak prehrani za vaš čitav organizam i za sigurno zdravlje.

Alga spirulina

suzbija alergije i upale
hrani organizam neophodnim nutrijentima
smanjuje rizik od raka i prijevremenog starenja
povećava razinu energije
snizuje visoki tlak
pomaže kod dijabetesa
štiti od artritisa i reume
ubrzava metabolizam
poboljšava krvnu sliku
uklanja celulit i potpomaže mršavljenju
štiti od radijacije
pomaže kod PMS-a
poboljšava koncentraciju i pamćenje

je dodan u vašu košaricu:
Naplata