Tapioca škrob 500g Nutrigold

Tapioca škrob 500g Nutrigold

0 out of 5

6.20KM

Tapioca je bogata škrobom koji se dobiva iz korijena latinoameričkih biljaka manioka (cassava, yucca) i tapioka. Koristi se za spravljanje pudinga, juha, umaka i sl.

Opis

Tapioka škrob ili brašno od tapioke jedan je od neophodnih sastojaka svake kuhinje koji ima višestruku primjenu.

Nutrigold tapioka škrob dobiven je sušenjem i pažljivim mljevenjem jezgre korijena vrijedne bilje manioka te je 100% organski proizvod. S obzirom da je neutralnog okusa, idealan je sastojak široke upotrebe jer originalni okusi ostaju sačuvani.

Nutrigold tapioka škrob odlikuje se:

  • niskim sadržajem masti
  • niskim sadržajem šećera
  • niskim sadržajem soli

Zbog svojstva lake topljivosti izuzetno je poželjan i dobrodošao pri zgušnjavanju raznih umaka, juha i variva kojima će ostvariti savršenu kremastu strukturu bez grudica. Vrlo je zahvalan i u procesu hlađenja jer ne dolazi do odvajanja i stvaranja nepoželjnih naslaga.

Može se koristiti u pravljenju slastica no prvenstveno se preporuča koristiti ga kao sastojak u pripremi pekarskih proizvoda poput kruha ili peciva jer je upravo Nutrigold tapioka škrob zaslužan za ukusne hrskave korice.

Za bogatstvo vaših obroka tu je Nutrigold organska tapioka!

Način upotrebe:

Pogodan je za pečenje i kuhanje, kao dodatak umacima i varivima. Također se može iskoristiti kao izvrstan zgušnjivač koji neće promijeniti okus jelima. Neutralnog je okusa i idealan za pripremu jela bez grudica.

Sastojci:

100% tapioka škrob (brašno)*
*iz certificiranog organskog uzgoja

Napomena:

Može sadržavati tragove kikirikija, glutena, orašastih plodova sezama.

je dodan u vašu košaricu:
Naplata