Origano strong 60 cps Probotanic

Origano strong 60 cps Probotanic

0 out of 5

34.50KM

Origano strong
Softgel kapsule sa organskim uljem divljeg origana – za snažan imunitet i dokazanim protuupalnim djelovanjem kod akutnih i kroničnih zapaljenja pluća. Moćan saveznik protiv najčešćih bakterijskih i gljivičnih infekcija.

Opis

Origano Strong je proizvod odabran za svoju sposobnost jačanja obrambenih snaga organizma i pružanja ultra jakog antioksidativnog djelovanja. Formuliran je s ciljem pružanja praktične i učinkovite alternative za konzumaciju organskog ulja divljeg origana (Origanum minutiflorum). Sastoji se od 100% organskih poljoprivrednih sastojaka, uključujući ekstra djevičansko, hladno cijeđeno, nerafinirano, organsko maslinovo ulje (Olea europaea), želatin, te, naravno, organsko esencijalno ulje divljeg origana.

Za razliku od tekućeg oblika ulja, Origano Strong dolazi u obliku softgel kapsula, što olakšava konzumaciju, pogotovo za one koji teško podnose okus ili teksturu tekućeg origana. Ovaj oblik osigurava jednostavnu primjenu bez osjećaja peckanja, ljutine ili drugih neugodnih simptoma. Također, praktično je za nošenje i konzumaciju u pokretu, što znači da uvijek možete imati svoj izvor ulja divljeg origana pri ruci.

Origano Strong je posebno formuliran da bude pogodan i za djecu stariju od šest godina, čime se proširuje spektar korisnika koji mogu uživati u prednostima ovog proizvoda. Svaka softgel kapsula osigurava 25 mg organskog esencijalnog ulja divljeg origana, s visokom koncentracijom karvakrola od minimalno 80%. Pakiranje sadrži 60 softgel kapsula, a preporučuje se konzumacija jedne kapsule dnevno, što je ekvivalentno jednoj kapljici ulja divljeg origana. Sa svim tim karakteristikama, Origano Strong nudi jednostavan i učinkovit način da podržite svoje zdravlje i dobrobit.

Origano Strong – organsko ulje divljeg origana u softgel kapsulama

  • Jača obrambene snage organizma

  • Ultra jak antioksidans

  • Jednostavan za upotrebu

  • Pogodan i za djecu od 6 godina

  • Preporuka za konzumaciju : 1 softgel kapsula = 1 kap ulja divljeg origana

  • 100% organski poljoprivredni sastojci (Srbija, EU)

Origano Strong je vrhunski proizvod koji u svom sastavu sadrži organsko ulje divljeg origana (Origanum minutiflorum), ekstra djevičansko, hladno cijeđeno, nerafinirano, organsko maslinovo ulje (Olea europaea) i želatin.

je dodan u vašu košaricu:
Naplata