Florigano 30cps Probotanic

Florigano 30cps Probotanic

0 out of 5

13.90KM

Florigano je 100% čisti divlji origano, Origanum minutiflorum, formuliran kao prirodni dodatak prehrani za podršku zdravlju probavnog, respiratornog i urinarnog sustava te kao prevencija protiv prehlade, gripe te urinarnih i respiratornih infekcija. Ključni sastojak, karvakrol, posjeduje snažna antibakterijska, antivirusna, antifungalna i antioksidativna svojstva, čineći Florigano izuzetno učinkovitim u borbi protiv štetnih mikroorganizama. Znanstvena istraživanja potvrđuju izvanrednu moć divljeg origana, čineći Florigano visokokvalitetnim izvorom ovog moćnog biljnog sastojka. Iskoristite prednosti Florigana za održavanje zdravlja i dobrobiti vašeg tijela. Pakiranje sadrži 30 kapsula, a preporučuje se primjena do potpunog eliminiranja štetnih mikroorganizama iz tijela.

Opis

Florigano – glavne karakteristike:

  • Za održavanje zdravlja digestivnog,
    respiratornog i urinarnog sistema

  • Odlična prevencija protiv gripa i prehlade

  • Protiv blažih urinarnih i respiratornih infekcija

Florigano je dodatak ishrani koji sadrži 100% čist i prirodan divlji origano. Za razliku od pitomog origana koji koristimo kao začin, divlji origano je nemoguće uzgajati, jer raste na visokim nadmorskim visinama planina u blizini Mediterana, sa specifičnom klimom. Florigano je izrađen od najmoćnije i najjače od svih sorti divljeg origana – Origanum minutiflorum. Ova sorta divljeg origana je endemska vrsta i uspijeva samo u južnoj Turskoj.

Šta je Florigano i način primjene?

Florigano se koristi za prevenciju i kao podrška u u tegobama kod pojave štetnih mikroorganizama u tijelu. Florigano održava zdravlje organa urinarnog, digestivnog i respiratornog sistema. Primjena se preporučuje do potpunog eliminiranja štetnih mikroorganizama iz tijela.

Pakovanje: 30 kapsula

Šta je karvakrol?

Karvakrol je supstanca koja spada u red fenola i nalazi se u origanu. Prema brojnim istraživanjima, glavni antibakterijski i aktivni sastojak origana je karvakrol. Karvakrol ima najveći utjecaj na antivirusna, antibakterijska, antifungalna, protuparazitna, antiseptička i antioksidativna svojstva divljeg origana. Što je veći prostotak karvakrola, origano je cjenjeniji i efikasniji. Royal Botanic Garden je 1994. utvrdio da Origanum minutiflorum ima najveći postotak karvakrola u sebi.

Znanstvene činjenice

Još 1910.godine, naučno je potvrđeno da je divlji origano najjači biljni antiseptik na svijetu. Dr. Cass Ingram koji se bavi istraživanjem divljeg origana tvrdi da je „Divlje origano Rolls Royce među prirodnim antisepticima“. USDA je utvrdila da je divlji origano 40 puta jači antioksidans od jabuka, 12 puta od naranči, 5 puta jači od borovnice. Američko ministarstvo poljoprivrede je dokazalo da je divlji origano 3-20 puta jači antioksidans od svih biljaka koje su proučavali.

Od divljeg origana se pravi origano ulje, koje se nalazi u našoj ponudi. Origano ulje je 26 puta jače od fenola, moćnog sredstva za sterilizaciju kirurške opreme. Jedan litar Origano ulja sterilizira 4000 litara septičke vode od svih mikroorganizama.

je dodan u vašu košaricu:
Naplata