Hladno prešano Suncokretovo ulje – Organsko 750ml Nutrigold

Hladno prešano Suncokretovo ulje – Organsko 750ml Nutrigold

0 out of 5

13.50KM

Nutrigold hladno prešano suncokretovo ulje dobiveno je  iz najkvalitetnijih sjemenki ekološki uzgojenog suncokreta.

Opis

Nutrigold suncokretovo ulje bez okusa i mirisa dobiveno je iz kvalitetnih sjemenki ekološki uzgojenog suncokreta. Ovo visokokvalitetno ulje pažljivo je proizvedeno kako bi zadržalo svoje nutritivne vrijednosti, pružajući vam proizvod koji je ne samo ukusan, već i zdrav.

Zdravstvene prednosti Nutrigold suncokretovog ulja

Odlikuje se niskim sadržajem zasićenih masnih kiselina, a visokim udjelom nezasićenih masti. Upravo zbog takvog omjera, iako je idealno za prženje, nije preporučljivo koristiti isto ulje u više navrata jer se kod ponovne upotrebe mogu razviti štetni spojevi. Zato uvijek koristite svježe ulje kako biste osigurali najbolji okus i zdravstvene beneficije. Saznajte više o prednostima nezasićenih masti.

Svestrana upotreba Nutrigold suncokretovog ulja

S obzirom da nema okusa, idealno je u pripremi raznih recepata čije će arome ostati netaknute. Ovo ulje neće nadvladati prirodne okuse vaših sastojaka, čineći ga savršenim za svaku kuhinju. Odličan je dodatak salatama, jer njegov neutralan profil omogućava da začini i ostali sastojci u salati dođu do izražaja. U kombinaciji sa začinima po volji, Nutrigold suncokretovo ulje čini izvrsnu podlogu za marinadu, omogućujući duboku i ravnomjernu apsorpciju okusa.

Postanite chef svoje kuhinje uz Nutrigold suncokretovo ulje

Uz Nutrigold suncokretovo ulje postanite chef svoje kuhinje! Bilo da pripremate jednostavne obroke ili složene kulinarske kreacije, ovo ulje će vam pomoći da svaki put postignete savršen rezultat. Njegova svestranost i kvaliteta čine ga nezamjenjivim dodatkom vašoj kuhinji. Pogledajte naše recepte za inspiraciju.

Način upotrebe:

Najčešća primjena u kulinarstvu gdje se većinom koristi za pečenje i prženje. Zbog svog neutralnog okusa, idealno je za sve vrste jela, od pečenih do sirovih. Pročitajte više o tome kako pravilno koristiti ulja u kuhanju.

Sastojci:

100% suncokretovo ulje dobiveno procesom rafiniranja*
*iz organskog uzgoja

Uvjeti čuvanja:

Čuvati na suhom, hladnom i tamnom mjestu kako bi se očuvala kvaliteta i svježina ulja. Ispravno čuvanje osigurava dugotrajnu upotrebljivost i maksimalnu nutritivnu vrijednost vašeg Nutrigold suncokretovog ulja.

je dodan u vašu košaricu:
Naplata