Tamari 250ml
12.95KM
Tamari je tradicionalni japanski začin slanog okusa, pripremljen od čiste soje, vode i morske soli. Svakodnevno se koristi u kuhanju za začinjavanje jela.
- Opis
Opis
Tamari je tradicionalni japanski začin slanog okusa, pripremljen od čiste soje, vode i morske soli. Svakodnevno se koristi u kuhanju za začinjavanje jela. Tamari Okinawa je proizveden u Japanu na tradicionalan način i bez kemijskih dodataka, procesom višemjesečne fermentacije u drvenim bačvama. Nastaje kao “nus-proizvod” pri proizvodnji sojinog misa. Slanog je okusa i stoga se može upotrijebiti kao zamjena za sol u pripremanju raznih jela od žitarica i povrća. Može se upotrebljavati u pripremanju juha, variva, umaka, salata, pirjanog povrća itd. Upotrebljava se kao zamjena za sol i daje bogatiji i raznolikiji okus.
Masti 0.0 g
..od kojih zasićene masne kiseline 0.0 g
Ugljikohidrati 7.2 g
..od kojih šećeri 0.5 g
Bjelančevine 14.0 g
Sol 13.14 g
Posebni atributi Organski
Pogodno za vegane